TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > Senioren > Les en Training

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Senioren: Reguliere groepslessen winterseizoen 2018/2019
Het winterseizoen start in de week van maandag 1 oktober 2018 en loopt t/m eind maart 2019. Er wordt geen les gegeven in officiële vakanties en op officiële feestdagen. Een lidmaatschap van TV Tie-Breakers is voor deze lessen niet verplicht.

Les op doordeweekse avonden (buiten)
Het betreft een reeks van 16 lessen (garantie van 13) voor EUR 250,00 pp. Op alle doordeweekse dagen wordt er les gegeven tussen 18.00 en 23.00 uur. Indien mogelijk en noodzakelijk kan uitgeweken worden naar een andere locatie (waarschijnlijk USC tennispark te Watergraafsmeer) mochten de buitenbanen langere tijd niet bespeelbaar zijn vanwege het winterse weer.
Let op! Op dinsdag van 19.00 tot 20.00 is er een lesuur in de hal (22 lessen voor EUR 460,00 pp). Mocht je hier gebruik van willen maken zet dit dan duidelijk in je aanmelding

Les op woensdagochtend, donderdagochtend & vrijdagochtend (buiten)
Er worden ook lessen aangeboden op de daluren, te weten woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9u00 en 12u00. Het gaat om een reeks van 8 lessen in de maanden oktober, november en december. Het lesgeld bedraagt EUR 129,00 pp bij een groep met 4 deelnemers.
Let op! Mocht je graag willen lessen op een andere ochtend geef dat bij ons aan.

Aanmelden
Voor de doordeweekse groepstrainingen is niet onbeperkt plek. Aanmelden gaat daarom op basis van "wie het eerst komt het eerst maalt". Aanmelden kan door een email te sturen naar Roderik Bratianu via roderik@cicgroup.nl. Graag de volgende gegevens vermelden:
- drie voorkeursdagen- en tijden
- groep of tennismaatje waar je graag mee wilt lessen (dienen zichzelf ook op te geven!)
- speelsterkte/tenniservaring en eventueel andere relevante informatie
- geboortedatum
- mobiel telefoonnummer

Wanneer krijg je bericht over je plaatsing?
Gestreefd wordt om iedereen half september te informeren over de indeling. Mocht je niet geplaatst kunnen worden dan kom je op een reservelijst terecht. Uiteraard krijg je hier ook bericht over.

Vragen, opmerkingen of feedback?
Mocht je vragen, opmerkingen of feedback hebben over de tennislessen, dan kunt je altijd bellen, mailen of Whatsappen naar Harold Siekmann (harold@cicgroup.nl / 06-27097406) of Roderik Bratianu (roderik@cicgroup.nl / 06-42527372).

Senioren: Winter Competitie Training voor spelers/speelsters met speelsterkte 6-7-8
Het winterseizoen start in de week van maandag 1 oktober 2018 en loopt t/m eind maart 2019. Er wordt geen les gegeven in officiële vakanties en op officiële feestdagen. Een lidmaatschap van TV Tie-Breakers is voor deze trainingen niet verplicht.

Doelgroep
De trainingen zijn bij uitstek geschikt voor wedstrijd en competitiespelers die door willen trainen in de winterperiode om zo goed voorbereid te kunnen starten aan het Zomerseizoen. Per groep wordt er getraind met 12 spelers op 3 banen.

Dag & tijd
Deze trainingen vinden plaats op zaterdag en zondag.
Op zaterdag traint er een groep van 13.30 tot 15.00 uur (SP 5-6), een groep van 15.00-16.30 uur (SP 6-7) en een groep van 16.30 tot 18.00 uur (SP 7-8).
Op zondag is er ook een groep tussen 11.30-13.00 uur (SP 6-7-8).

Varianten "iedere week" en "om de week"
Er worden twee varianten aangeboden, namelijk:
- "iedere week": 22 trainingen van 90 minuten voor EUR 339,00 pp
- "om de week": 11 trainingen van 90 minuten voor EUR 199,00 pp

Indeling
Gestreefd wordt om half september de indeling te communiceren. Uiteraard proberen we de groepen zo veel mogelijk op nivo in te delen en daarbij rekening houdend met ieders wensen. Leidend daarbij is de speelsterkte enkelspel zoals deze op de pas staat vermeld.

Aanmelden
Aanmelden kan door een email te sturen naar Harold Siekmann via harold@cicgroup.nl
Graag de volgende gegevens vermelden:
- naam & geboortedatum
- voorkeur dag (zaterdagmiddag of zondagochtend) en variant ("iedere week" of "om de week")
- groep of maatje waar je graag mee wilt trainen (dienen zichzelf ook op te geven!)
- speelsterkte/tenniservaring en eventueel andere relevante informatie
- mobiel telefoonnummer

Training voor spelers/speelsters met speelsterkte 2-3-4-5
Voor deze groep spelers/speelsters is er ook training in het weekend. Voor meer informatie stuur een email naar Roderik Bratianu via roderik@cicgroup.nl

Vragen, opmerkingen of feedback?
Mocht je vragen, opmerkingen of feedback hebben over de tennislessen, dan kunt je altijd bellen, mailen of Whatsappen naar Harold Siekmann (harold@cicgroup.nl / 06-27097406) of Roderik Bratianu (roderik@cicgroup.nl / 06-42527372).

S P O N S O R S