TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > Senioren > Les en Training

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Lesinformatie Zomerseizoen 2018 – Senioren

De tennislessen van het Zomerseizoen 2018 starten in de week van maandag 2 april as. Een lidmaatschap van TV Tie-Breakers is voor deze lessen niet verplicht. De inschrijving sluit op zondag 18 februari as.

18 weken of 10 weken (buiten/binnen)

Tijdens het zomerseizoen kan je kiezen uit:

- 18 weken les  (vanaf 2 april, € 252,50 pp) 

- 10 weken les  (vanaf 4 juni, € 157,50 pp)

Gunstiger tarief om 22.00 uur

Om iedereen te stimuleren ook op het late tijdstip van 22.00 tot 23.00 uur te komen lessen kan dit deze zomer tegen een scherpe prijs. Het lesgeld voor een 18-weekse reeks met 4 personen bedraagt € 199,- pp.

Training voor selectiespelers en overige spelers met speelsterktes 2, 3, 4 & 5

Ook de sterkere spelers hebben deze zomer mogelijkheid om te komen trainen. Alle leden t/m speelsterkte 5 krijgen hierover nog een bericht. Het is de bedoeling dat de hoogste teams (verleden jaar waren dat Zaterdag H1, Zondag H1, Zondag D1 en Zondag G1) met elkaar gaan trainen op woensdagavond en vrijdagavond.

Lesdagen/lestijden

Op alle doordeweekse dagen (maandag t/m vrijdag) wordt er les gegeven tussen 18.00 en 23.00 uur.

Les op woensdagochtend, donderdagochtend & vrijdagochtend

Dit zomerseizoen worden er ook lessen aangeboden op de daluren, te weten woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur. Het gaat om een reeks van 10 lessen in de maanden april, mei en juni (geen les in de Meivakantie). Het lesgeld bedraagt € 157,50 pp bij een groep met 4 deelnemers. Let op! Mocht je graag willen lessen op een andere ochtend geef dat bij ons aan. 

Inschrijfprocedure

De inschrijfprocedure zal net als vorig jaar via de mail verlopen. Bij je inschrijving is het belangrijk om de volgende zaken te vermelden: 

- vier voorkeursdagen en -tijden 

- je gegevens (volledige naam + geboortedatum + telefoonnummer

- de variant die jouw voorkeur geniet (18 weken of 10 weken)

- speelsterkte

- eventueel personen waarmee je graag wilt lessen of een compleet groepje (de anderen van dit groepje dienen zich ook in te schrijven op dezelfde manier!)

Aanmelden

Voor de doordeweekse groepslessen is niet onbeperkt plek. Aanmelden gaat daarom op basis van "wie het eerst komt het eerst maalt". Reageer dus snel als je verzekerd wilt zijn van een trainingsplek. Aanmelden kan t/m zondag 18 februari as door een email te sturen naar roderik@cicgroup.nl.

Let op! 

1. Aanmelden geeft geen garantie op plaatsing. Er is namelijk een maximale capaciteit. Hoe meer en ruimere mogelijkheden je opgeeft, des te meer kans dat je (op een goede manier) wordt ingedeeld.

2. Mocht er te veel belangstelling zijn voor de 18-weekse reeks dan is het mogelijk dat je ondanks deze voorkeur wordt geplaatst in een 10-weekse lesgroep. Uiteraard is omgekeerd ook mogelijk.

3. Om tot voldoende lesmogelijkheid voor iedereen te komen zal er iedere avond ook een lesgroep in de hal worden geplaatst. Leden krijgen hierbij voorrang op de buitenbanen boven niet-leden. Geef duidelijk aan als je per se niet binnen wilt trainen. 

Het complete lesreglement is als bijlage meegestuurd.

Communicatie over de indeling

Gestreefd wordt om iedereen half maart te informeren over de indeling.

Competitie Training (april & mei)

Ook deze zomer wordt er weer Competitie Training aangeboden. De captains van de teams die hiervoor in aanmerking komen ontvangen nog een uitnodiging.

Vragen, opmerkingen of feedback?

Mocht je vragen, opmerkingen of feedback hebben over de tennislessen, dan kunt je altijd bellen, mailen of Whatsappen naar Roderik Bratianu (roderik@cicgroup.nl / 06-42527372) of Harold Siekmann (harold@cicgroup.nl / 06-27097406).

S P O N S O R S