TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > Senioren > Evenementen

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Valencia tennisreis 2018

Van maandag 26 t/m vrijdag 30 maart hopen we het succes van vorig jaar te evenaren tijdens de Tie-Breakers tennisreis naar Valencia. We logeren in een mooi hotel in het oude centrum en trainen op tennisclub "Tenis Valencia”. De inschrijving staat open voor alle speelsterkten en de trainingen worden aangepast aan de verschillende niveaus. De reis wordt georganiseerd door de tennisreiscommissie met goedkeuring van het bestuur van Tie-Breakers.

​Inmiddels is het maximum van 24 deelnemers bereikt. Wil je op de reservelijst worden geplaatst? Mail dan naar tennisreis@tiebreakers.nl.

Monday 27 - friday 31 march   tennisreis

Tie-Breakers tennisreis in Valencia: bespiegelingen van medeorganisator Erik


Over de grote demografische verschillen van de tennisreispioniers maakte ik me geen zorgen. Ook de brand in de Schipholtunnel, drie uur voor vertrek, leverde nauwelijks problemen op. De grootste uitdaging wachtte ons bij aankomst, toen medeorganisator Irene en ik beseften niet te hebben nagedacht over de innerlijke mens. We belandden hongerig en dorstig in een tapasbar waar de bediening in eerste instantie slecht was. We ondergingen de situatie in kalme berusting. Voelden we toen al dat we aan iets speciaals waren begonnen? Langzaam groeide er tussen ons een aangename lotsverbondenheid. Op doortastende wijze bestelden we dertig bier. De menukaarten werden vanachter de toog getoverd en kort daarna brak de groep open.

Elke volgende avond zaten we voor het diner bijeen aan lange tafels. Overdag diende de particuliere tennisclub als riante uitvalsbasis. Alleskunner Paco, gekleed in wit overhemd, gilet en zwarte pantalon, was aangesteld om ons tussen de intensieve trainingen door te verzorgen. Op de laatste dag kwam hij nog even gedag zeggen en ik meende een traan in zijn ooghoek te zien. Bij het schrijven van deze woorden denk ik aan volgend jaar: hoe kunnen we deze reis in vredesnaam ooit evenaren? Gelukkig beschikt Irene over voldoende ideeën om daar alle vertrouwen in te hebben.

Fietsen naar tennisbaan: perfecte warming-up; Bij deze club worden zelfs de banen voor je gesleept!; ​Stadstour met Suzie; Tour Ciudad de las Artes y las Sciencias

De nieuwste tennislestechnieken van Sergio; Organisatoren Irene en Erik houden alles scherp in de gaten; Eerste avond in de tapasbar

Klik voor meer foto's rechtsboven op het icoontje van de camera.


 

Monday 2 april 11:30 - 17:00 hour   Voorjaarstoernooi 2 april 2018

Hoewel de banen nu bevroren zijn en er een laagje sneeuw ligt en je niet kunt voorstellen dat het voorjaar er aan komt gaan we toch weer starten met het Voorjaarstoernooi op MAANDAG 2 April, tweede Paasdag!!!

Je wordt ingedeeld in een poule met mensen van je eigen sterkte, zodat je hopelijk een aantal spannende wedstrijden speelt. De wedstrijden duren 45 minuten en je speelt er 3. Tussendoor heb je pauzes met een lekker hapje en dan kun je ook de anderen zien tennissen.

Wil je meedoen?

Meld je dan vóór 26 maart aan via de website of LINK
Zorg dat je alle contactgegevens goed invult
Maak 5 euro over aan Lia: NL18 INGB 0005654893 (t.n.v. CGM Sibbel)
Vermeld bij betaling ook de naam waaronder je je hebt ingeschreven!

Pas wanneer je hebt betaald, ben je echt ingeschreven. Daarvan krijg je dan een bevestiging.

En natuurlijk geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt!

Tot ziens op MAANDAG 2 April

De CRET
Ina, Philip, Wil, Lia en Toke

Legenda

  • Klik op het vraagteken voor meer informatie
  • Klik op de camera voor het foto album
  • Klik op de pen om het inschrijfformulier op te roepen

S P O N S O R S