TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > Senioren > Evenementen

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Verslag Valencia tennisreis 2018 staat op onze hoofdpagina.

 

Monday 4 june - friday 13 july   Jeugdtoss 12-17 jr

iedere vrijdagmiddag tot de zomervakantie

Op alle vrijdagmiddagen tot en met 13 juli organiseren we weer tossmiddagen voor de jeugd van Tie-Breakers van 12 t/m 17 jaar.

Op deze middagen kun je van 17-20 uur partijtjes spelen met andere jeugdleden van onze club. Alle niveaus zijn welkom. We spelen meerdere rondes en proberen telkens iedereen in te delen met jongens of meisjes van vergelijkbaar niveau. Je kunt natuurlijk ook zelf suggesties doen voor leuke partijen.

Op deze manier willen we stimuleren dat jeugdleden vaker met elkaar gaan tennissen. De meeste jeugdleden tennissen buiten de lessen om niet zo veel, zelfs competitiespelers. Dat is best jammer want er mag ook altijd vrij gespeeld worden (alleen op doordeweekse avonden heeft de jeugd geen speelrecht).

Er wordt gespeeld van 17:00 tot 20:00u.

Je hoeft je niet van tevoren op te geven. Ook wat later komen of eerder weggaan is geen probleem, of als je rond die tijd les hebt. Kom gewoon lekker tennissen wanneer je zin hebt!

De eerste middag is op vrijdag 8 juni a.s., dan is tevens de afsluiting van de jeugdcompetitie. Daarbij huldigen we ons kampioensteam van dit voorjaar (Team 1 Jongens t/m 14; Aiden, Dragan, Melle en Guus) en er is zoals altijd ook voor iedereen wat te eten, verzorgd door de competitieteams. 

Graag tot vrijdag!

groet,
De jeugdcommissie

P.S. Op zaterdag 7 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse JEUGDDAG op onze club. In juni krijg je hierover nader bericht, maar houd deze datum vast vrij in je agenda!

Saturday 23 june 18:30 - 23:30 hour   23 juni Midzomernachttoernooi

Tennis op bijna de langste dag en zwoelste avond!

Ook dit jaar vieren we het begin van de zomer met een gezellig avondtoernooi. Op zaterdagavond 23 juni van 18.30 tot middernacht vindt ons Midzomernachttoernooi plaats.

Na een heerlijk drankje en onder het genot van een hapje gaan we lekker tennissen in mixed partijen. Dit keer met vaste partner die ook van buiten de vereniging mag komen

Ben jij er ook bij?

>> Lees verder...

Sunday 8 july 11:30 - 17:00 hour   zondagmiddag 8 juli 2018 Single toernooi

Hallo

Hij komt er weer aan: de singlemiddag! Dit jaar op zondag 8 juli, van 11.30-17u. Voor iedereen die graag alleen op de baan staat, maar natuurlijk ook voor fervente dubbelaars die het voor de verandering wel eens in hun eentje willen proberen.

>> Lees verder...

Legenda

  • Klik op het vraagteken voor meer informatie
  • Klik op de pen om het inschrijfformulier op te roepen

S P O N S O R S