TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > Senioren > Evenementen

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Valencia tennisreis 2018

Van maandag 26 t/m vrijdag 30 maart hopen we het succes van vorig jaar te evenaren tijdens de Tie-Breakers tennisreis naar Valencia. We logeren in een mooi hotel in het oude centrum en trainen op tennisclub "Tenis Valencia”. De inschrijving staat open voor alle speelsterkten en de trainingen worden aangepast aan de verschillende niveaus. De reis wordt georganiseerd door de tennisreiscommissie met goedkeuring van het bestuur van Tie-Breakers.

​Inmiddels is het maximum van 24 deelnemers bereikt. Wil je op de reservelijst worden geplaatst? Mail dan naar tennisreis@tiebreakers.nl.

Monday 27 - friday 31 march   tennisreis

Tie-Breakers tennisreis in Valencia: bespiegelingen van medeorganisator Erik


Over de grote demografische verschillen van de tennisreispioniers maakte ik me geen zorgen. Ook de brand in de Schipholtunnel, drie uur voor vertrek, leverde nauwelijks problemen op. De grootste uitdaging wachtte ons bij aankomst, toen medeorganisator Irene en ik beseften niet te hebben nagedacht over de innerlijke mens. We belandden hongerig en dorstig in een tapasbar waar de bediening in eerste instantie slecht was. We ondergingen de situatie in kalme berusting. Voelden we toen al dat we aan iets speciaals waren begonnen? Langzaam groeide er tussen ons een aangename lotsverbondenheid. Op doortastende wijze bestelden we dertig bier. De menukaarten werden vanachter de toog getoverd en kort daarna brak de groep open.

Elke volgende avond zaten we voor het diner bijeen aan lange tafels. Overdag diende de particuliere tennisclub als riante uitvalsbasis. Alleskunner Paco, gekleed in wit overhemd, gilet en zwarte pantalon, was aangesteld om ons tussen de intensieve trainingen door te verzorgen. Op de laatste dag kwam hij nog even gedag zeggen en ik meende een traan in zijn ooghoek te zien. Bij het schrijven van deze woorden denk ik aan volgend jaar: hoe kunnen we deze reis in vredesnaam ooit evenaren? Gelukkig beschikt Irene over voldoende ideeën om daar alle vertrouwen in te hebben.

Fietsen naar tennisbaan: perfecte warming-up; Bij deze club worden zelfs de banen voor je gesleept!; ​Stadstour met Suzie; Tour Ciudad de las Artes y las Sciencias

De nieuwste tennislestechnieken van Sergio; Organisatoren Irene en Erik houden alles scherp in de gaten; Eerste avond in de tapasbar

Klik voor meer foto's rechtsboven op het icoontje van de camera.


 

Friday 6 - tuesday 31 october   Inschrijving Voorjaarscompetitie 2018 is geopend

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie is weer geopend!

Competitiesoorten

Voor de competitie op zaterdag en zondag overdag is de speelsterkte vereiste wederom 7/7 en voor de zaterdag moet je tenminste 18 jaar zijn. Voor zaterdagavond geldt deze speelsterkte-eis niet, maar deze competitie is wel alleen toegankelijk vanaf 30 jaar (uitzondering daargelaten). De vrijdagcompetitie is vanaf 18 jaar voor dames en vanaf 50 jaar voor heren.

Als je je inschrijft voor een bepaalde competitie, is er geen garantie dat je daar geplaatst wordt. De TC probeert een evenwichtige competitie samen te stellen, en zal daarom niet altijd je eerste voorkeur kunnen volgen. Omdat veel mensen de voorkeur geven aan zaterdag ipv zondag, geldt dat degene die zich inschrijft voor de zondagcompetitie meer kans heeft om zijn of haar voorkeur gehonoreerd te krijgen. Het is mogelijk om een voorkeur uit te spreken voor een teamindeling. Er is echter geen enkele garantie dat we dat kunnen volgen. Ook hier geldt dat er meer mogelijkheden zijn op de zondag dan op de zaterdag.

Voorjaars- of najaarscompetitie

Ook in het najaar is er een volwaardige competitie, vergelijkbaar met de voorjaarscompetitie. Op dit momet doen we daar met 18 teams in mee, in alle speelklasses. Wie mee heeft gedaan aan de voorjaarscompetitie, kan niet ook nog meedoen aan de najaarscompetitie. Dus bedenk nu aan welke competitie je het liefst meedoet. In het najaar hebben we veel meer mogelijkheden om volledige teams als inschrijving te accepteren.

Competitiebijdrage

De competitiebijdragen worden per persoon geïnd via automatische incasso. De bijdrage bedraagt € 36,- per persoon. Deze kosten zijn bedoeld voor de tennisballen, het baangebruik, de competitiebijdrage van de KNLTB en alle activiteiten rond de competitiedagen. Het is mogelijk een verzoek in te dienen de bijdrage terug te brengen naar 20 euro, wegens het niet aanwezig zijn bij elk van de feestelijkheden. Dit kan alleen door voor 1 maart 2018 een email te sturen naar secretaris@tiebreakers.nl

Inschrijving

Voor de inschrijving geldt dat je zo veel mogelijk beschikbaar moet zijn op de speeldagen. De inschrijving is géén automatische plaatsing maar we doen ons best om zo veel mogelijk leden te laten spelen in de diverse onderdelen. Schijf je in door op het potloodje te klikken achter de gewenste competitie! Op het formulier, direct onder de incasso-gegevens, is er ruimte om in het opmerkingenblok een tweede voorkeur op te geven. Daarvoor hoef je je niet in meerdere competities in te schrijven!

Competitie overzicht is alleen zichtbaar voor ingelogde bezoekers.

Reservespelers gezocht!

Liever niet vast in een team, maar wel af en toe willen spelen? Schrijf je dan in onder het kopje reserve op dezelfde wijze. Vermeld bij aanmelding op welke dag je zou kunnen invallen (vrijdag, zaterdag of zondag en mogelijke data).

Bardienst draaien

Van geplaatste competiespelers wordt verwacht dat zij tijdens de competitie een bardienst draaien of koken op een van de competitiedagen. Betrokkenheid bij de club wordt namelijk zeer op prijs gesteld.

Competitietraining

Door het CIC worden tijdens de competitie weer competitietrainingen georganiseerd. Daarvoor zullen de teams rechtstreeks door het CIC worden benaderd.

Met een goede conditie het voorjaar weer in!

In oktober werken we met onze tennisschool een plan uit om in de wintermaanden op het kunstgrasveldje bij de fietsenentree wekelijks op dinsdag een conditietraining aan te bieden onder deskundige begeleiding. De conditietraining wordt gesplitst in twee niveaus (rating 2-5 en 6-9). Een groep bestaat uit 15-20 mensen en de kosten zullen circa 3 euro per keer bedragen voor een uur. In eerste instantie 6 keer in november en december en bij voldoende animo nogmaals 8 keer in januari en februari. Meldt op het inschrijfformulier bij de opmerkingen als je hier aan mee zou willlen doen. Bij voldoende animo zal de training georganiseerd worden.

De inschrijving sluit 31 oktober 2017 om 23:59!!! 

Dus wacht niet te lang!

Legenda

  • Klik op het vraagteken voor meer informatie
  • Klik op de camera voor het foto album

S P O N S O R S