TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > Senioren > CRET en Toss

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

CRET en Toss

CRET staat voor Commissie Recreatief Tennis. Wij organiseren leuke, sportieve activiteiten op de club. Dit zijn bijvoorbeeld de mixtoernooien elk seizoen, en de wekelijkse toss. De CRET is er voor iedereen! In het bijzonder voor de recreatieve speler die regelmatig (voor de lol en/of fanatiek) wil spelen tegen andere Tiebreakers van ongeveer hetzelfde niveau. Op deze manier is het ook makkelijk om nieuwe mensen te leren kennen en zo proberen we het clubgevoel te versterken.

Het gaat goed met de CRET! Al zeggen we het zelf, natuurlijk ;-)
De activiteiten worden goed bezocht, er hangt een leuke sfeer bij de toernooien en de samenwerking binnen de CRET commissie gaat soepel. Wat ons de laatste jaren opvalt is dat het spelniveau van de deelnemers steeds hoger wordt, zonder dat dit tot gevolg heeft dat nieuwe spelers zich niet welkom voelen. Een leuke ontwikkeling!

Een leuke traditie is het openingstoernooi, elk jaar in maart/april. Iedereen staat weer te trappelen om het nieuwe seizoen in te gaan. Sommigen doen weer de eerste stapjes op gravel na een lang seizoen van niet of binnen tennissen. Anderen hebben de hele winter buiten doorgetennist, maar verheugen zich op het mooiere tennisweer vanaf april. De lijst met deelnemers is altijd een mooie mix van nieuwe leden, beginners en gevorderden, die er samen een gezellige en sportieve aftrap van het seizoen van maken!

Ook de MidzomerToss is een mooie traditie aan het worden. Tennissen totdat de zon ondergaat, en daarna(ast) een lekker zomers hapje en drankje. In de eerste jaren was dit misschien nog een onbekend fenomeen, maar sinds een aantal jaren is men eraan gewend en schrijft men zich massaal in. Leuk, wij hopen dat dat het komende seizoen weer zo is! 

In de winter hebben we de tegenhanger van de MidzomerToss: het Snerttoernooi! Een dagje lekker tennissen, en daarna met je koude neus de kantine in voor een heerlijk kopje erwtensoep. Wij verheugen ons er dit jaar ook weer op, laat die winter maar komen!

De normale Tossavonden, elke maandagavond, worden ook erg goed bezocht. De CRET is heel blij met de ‘Vrienden van de CRET’ die samen met ons de tosskaartjes leggen: Fione Zonneveld, Robert Hubers, Miel Linsen, Bart Teulings, Marijke Kienstra, Frank Hendriks, André van Woerkom en natuurlijk CRET leden Wietske, Toke, Wil en Eveline. Samen proberen we een goede en eerlijke indeling te maken van de tosswedstrijdjes! Al blijft het lastig om iedereen tevreden te houden…

Let op: De Toss is er in principe elke maandagavond, van april tot eind september tussen 19.00-22.00 uur. Er is geen toss als er competitie, open toernooi of clubkampioenschappen zijn.

Ook op dinsdagochtend wordt er getosst! Met veel plezier speelt een klein groepje tennissers elke dinsdag met elkaar, van ongeveer 10-12u. Kom langs als je ook eens mee wilt doen!

 

Tot ziens op de club!

 

De CRET

Lia Sibbel, Toke Sibbel, Wietske Visser, Eveline Koekkoek en Wil Visser

S P O N S O R S