TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > Nieuws > Archief > 2017

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Wilt u svp uw rekeningnummer controleren?

Nieuws van 5 december 2017

graag uw aandacht voor het volgende

>> Lees verder...

NIEUWSBRIEF 29 NOVEMBER

Nieuws van 30 november 2017

In deze nieuwsbrief: BELANGRIJK hoe behandel je de buitenbanen deze winter? * uurtje baanverzorging per week * laatste tennisuren 2017 * gewijzigde openingstijden clubhuis * binnenbaan huren * betalen lidmaatschap * nieuw lid? * terugblik najaarscompetitie * inloggen * Tie-Breakers app 

>> Lees verder...

Najaarstoernooi

Zondag 26 november

Nieuws van 31 october 2017

Zondag 26 november is het laatste Tie-Breakerstoernooi van het jaar.

>> Lees verder...

NIEUWSBRIEF 31 OKTOBER

Nieuws van 31 october 2017

In deze nieuwsbrief: wat is er te doen? * laatste kans inschrijven voorjaarscompetitie * inschrijven najaarstoernooi 26 november * enkele plekken conditietraining * laatste mogelijkheid bardienst *halverhuur *  opzeggen *  inloggen website * Tie-Breakers als app 

>> Lees verder...

Inschrijving Voorjaarscompetitie 2018

Laatste kans inschrijving voorjaarscompetitie (april tot begin juni 2018). Uiterlijk 2 november 2017 om 23:59 uur!

Nieuws van 31 october 2017

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie is weer geopend!

Competitiesoorten

Voor de competitie op zaterdag en zondag overdag is de speelsterkte vereiste wederom 7/7 en voor de zaterdag moet je tenminste 18 jaar zijn. Voor zaterdagavond geldt deze speelsterkte-eis niet, maar deze competitie is wel alleen toegankelijk vanaf 30 jaar (uitzondering daargelaten). De vrijdagcompetitie is vanaf 18 jaar voor dames en vanaf 50 jaar voor heren.

Als je je inschrijft voor een bepaalde competitie, is er geen garantie dat je daar geplaatst wordt. De TC probeert een evenwichtige competitie samen te stellen, en zal daarom niet altijd je eerste voorkeur kunnen volgen. Omdat veel mensen de voorkeur geven aan zaterdag ipv zondag, geldt dat degene die zich inschrijft voor de zondagcompetitie meer kans heeft om zijn of haar voorkeur gehonoreerd te krijgen. Het is mogelijk om een voorkeur uit te spreken voor een teamindeling. Er is echter geen enkele garantie dat we dat kunnen volgen. Ook hier geldt dat er meer mogelijkheden zijn op de zondag dan op de zaterdag.

Voorjaars- of najaarscompetitie

Ook in het najaar is er een volwaardige competitie, vergelijkbaar met de voorjaarscompetitie. Op dit momet doen we daar met 18 teams in mee, in alle speelklasses. Wie mee heeft gedaan aan de voorjaarscompetitie, kan niet ook nog meedoen aan de najaarscompetitie. Dus bedenk nu aan welke competitie je het liefst meedoet. In het najaar hebben we veel meer mogelijkheden om volledige teams als inschrijving te accepteren.

Competitiebijdrage

De competitiebijdragen worden per persoon geïnd via automatische incasso. De bijdrage bedraagt € 36,- per persoon. Deze kosten zijn bedoeld voor de tennisballen, het baangebruik, de competitiebijdrage van de KNLTB en alle activiteiten rond de competitiedagen. Het is mogelijk een verzoek in te dienen de bijdrage terug te brengen naar 20 euro, wegens het niet aanwezig zijn bij elk van de feestelijkheden. Dit kan alleen door voor 1 maart 2018 een email te sturen naar secretaris@tiebreakers.nl

Inschrijving

Voor de inschrijving geldt dat je zo veel mogelijk beschikbaar moet zijn op de speeldagen. De inschrijving is géén automatische plaatsing maar we doen ons best om zo veel mogelijk leden te laten spelen in de diverse onderdelen. Schijf je in door op het potloodje te klikken achter de gewenste competitie! Op het formulier, direct onder de incasso-gegevens, is er ruimte om in het opmerkingenblok een tweede voorkeur op te geven. Daarvoor hoef je je niet in meerdere competities in te schrijven!

Start Wedstrijden
Landelijke Voorjaars Competities
Gemengd VOORJAAR ZONDAG Gemengd 2019 7 apr? 2 DE, 2 HE,
1 DD, 1 HD, 2 GD
Heren VOORJAAR ZONDAG Heren 2019 7 apr? 4 HE, 2 HD
Dames VOORJAAR ZONDAG Dames 2019 7 apr? 4 DE, 2 DD
Regionale Competities IJmond
Senioren Gemengd VOORJAAR ZATERDAG Gemengd 2019? 6 apr? 1 HE, 1 DE,
1 GD, 1 HD, 1 DD
VOORJAAR ZATERDAGAVOND Gemengd Dubbel 2019? 6 apr? 1 DD, 1 HD, 2 GD?
Senioren Heren VOORJAAR ZATERDAG Heren 2019? 6 apr? 4 HE, 2 HD
VOORJAAR ZATERDAG Heren Dubbel 2019? 6 apr? 4 HD
VOORJAAR VRIJDAG Heren Dubbel 50+ 2019? 12 apr? 4 HD
Senioren Dames VOORJAAR ZATERDAG Dames 2019? 6 apr? 4 DE, 2 DD
VOORJAAR ZATERDAG Dames Dubbel 2019? 6 apr? 4 DD
Regionale Competities Noord-Holland Noord
Senioren Dames VOORJAAR VRIJDAGOCHTEND Dames Dubbel 2019? 12 apr? 4 DD
VOORJAAR ZATERDAGAVOND Dames Dubbel 2019? 6 apr? 4 DD?
Reserves
Reserve RESERVE Voorjaarscompetities 2019? 6 apr?
Let op: inschrijven kan alleen na inloggen.

Reservespelers gezocht!

Liever niet vast in een team, maar wel af en toe willen spelen? Schrijf je dan in onder het kopje reserve op dezelfde wijze. Vermeld bij aanmelding op welke dag je zou kunnen invallen (vrijdag, zaterdag of zondag en mogelijke data).

Bardienst draaien

Van geplaatste competiespelers wordt verwacht dat zij tijdens de competitie een bardienst draaien of koken op een van de competitiedagen. Betrokkenheid bij de club wordt namelijk zeer op prijs gesteld.

Competitietraining

Door het CIC worden tijdens de competitie weer competitietrainingen georganiseerd. Daarvoor zullen de teams rechtstreeks door het CIC worden benaderd.

Met een goede conditie het voorjaar weer in!

In oktober werken we met onze tennisschool een plan uit om in de wintermaanden op het kunstgrasveldje bij de fietsenentree wekelijks op dinsdag een conditietraining aan te bieden onder deskundige begeleiding. De conditietraining wordt gesplitst in twee niveaus (rating 2-5 en 6-9). Een groep bestaat uit 15-20 mensen en de kosten zullen circa 3 euro per keer bedragen voor een uur. In eerste instantie 6 keer in november en december en bij voldoende animo nogmaals 8 keer in januari en februari. Meldt op het inschrijfformulier bij de opmerkingen als je hier aan mee zou willlen doen. Bij voldoende animo zal de training georganiseerd worden.

De inschrijving sluit 31 oktober 2017 om 23:59!!! 

Dus wacht niet te lang!

NIEUWSBRIEF 1 OKTOBER

Nieuws van 1 october 2017

In deze nieuwsbrief: wat is er te doen? * maandagavondtoss oktober * vrijwilligers gezocht (25 bar, 20 tuin en 15 klus) * laatste lesplekken * extra jeugdtoss * oproep: conditietraining * opzeggen * gevonden voorwerpen * voorjaarscompetitie senioren * bardienst * najaarstoernooi * halverhuur * inloggen website * Tie-Breakers als app 

>> Lees verder...

NIEUWSBRIEF 29 AUGUSTUS

Nieuws van 29 august 2017

In deze nieuwsbrief: wat is er te doen? * clubkampioenschappen * bardiensten en kokers gezocht * tennisreis naar Valencia * winterhalcompetitie * jeugdactiviteiten * spelregels toss * najaarscompetitie * bardienst * najaarstoernooi * foto's open toernooi * halverhuur * inloggen website * Tie-Breakers als app 

>> Lees verder...

Herinnering Wintercompetitie in de hal

Nieuws van 22 august 2017

Word jij de nieuwe winterhalkampioen 2018? Schrijf je nu in voor de gezellige wintercompetitie in de hal van Tie-Breakers.

>> Lees verder...

22ste Grolsch Open Tie-Breakers Toernooi

Nieuws van 21 july 2017

Klik hier voor de wedstrijdschema's en ga voor alle informatie naar de toernooipagina op deze website.

NIEUWSBRIEF 20 juli

Nieuws van 20 july 2017

In deze nieuwsbrief: wat is er te doen? * 29 en 30 juli extra barhulp nodig * eenrichtingsverkeer naar de club * open toernooi senioren * fietsendieven * open toernooi jeugd * inschrijving clubkampioenschappen * najaarscompetitie * wintercompetitie in hal * vast uur in de hal * nieuwe maaltijden op de club * 12 augustus: club sluit eerder * inloggen website * Tie-Breakers als app 

>> Lees verder...

NIEUWSBRIEF 3 JULI

Nieuws van 4 july 2017

In deze nieuwsbrief: belangrijke data * open toernooi senioren * bar-, tuin-, klus- en kookdiensten * open toernooi jeugd * inschrijving clubkampioenschappen * maandagavond en dinsdagochtend toss * laatste plekken Tennis Intensief Week * samen Tie-Breakers mooi houden * met de auto: eenrichtingsverkeer naar de club * Tie-Breakers op Facebook * fotoarchief * Flammkuchen * inloggen website * Tie-Breakers als app 

>> Lees verder...

Single middag 9 juli 2017

meld je aan vóór 3 juli

Nieuws van 26 june 2017

Hij komt er weer aan: de singlemiddag! Dit jaar op zondag 9 juli, van 12-17u. Voor iedereen die graag alleen op de baan staat, maar natuurlijk ook voor fervente dubbelaars die het voor de verandering wel eens in hun eentje willen proberen.

>> Lees verder...

Hulp gezocht met terrasonderhoud 1 juli

Zaterdag 1 juli van 10.00-14.00 uur

Nieuws van 24 june 2017

Voor zaterdag 1 juli van 10.00-14.00 uur worden enthousiaste, het liefst met 2 rechterhanden, leden gezocht om alle lampenbollen op het terras uit te graven en te verwijderen. Best een pittige klus dus help ons mee het terras op te knappen zodat het er weer mooi bij ligt voor de komende clubkampioenschappen. 

Deze klusdienst kan gelden als bardienst. Aanmelden kan via inschrijving op het bardienst systeem via de website of op de dag zelf bij de onderhouds commissie (Arend). Voor eventuele vragen bel Robbert Schmidt (Clubmanager).

Midzomernacht Toernooi 2017

schrijf je beide apart in vóór 19 juni

Nieuws van 6 june 2017

Ook dit jaar vieren we het begin van de zomer met een gezellig avondtoernooi. Op zaterdagavond 24 juni van 18.30 tot middernacht vindt ons Midzomernachttoernooi plaats. Ben jij er ook bij?

Zo rondom de langste dag van het jaar, komen we samen om lekker te tennissen. We maken er een mooie zomeravond van, met leuke mixwedstrijden, lekkere hapjes en een zomers drankje!

>> Lees verder...

NIEUWSBRIEF 29 MEI

Nieuws van 29 may 2017

In deze nieuwsbrief: klussers gevraagd * midzomernachttoernooi * jeugdtoss * jeugd: open toernooi * singlemiddag * open toernooi senioren * inloggen website * Tie-Breakers als app * belangrijke data

>> Lees verder...

Instuiftraining en tropical disco 16 juni (6 t/m 12 jaar)

Inschrijven voor 2 juni

Nieuws van 26 may 2017

Blok vrijdag 16 juni in je agenda voor een superleuke zomerse tennismiddag bij Tie-Breakers! Voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar is er een INSTUIF-TRAINING, van 16:30-18:00 uur.

>> Lees verder...

Jeugdtoss 12-17 jr

alle vrijdagmiddagen in juni

Nieuws van 22 may 2017

Op alle vrijdagmiddagen in juni (2, 9, 16, 23 en 30) organiseren we weer tossmiddagen voor de jeugd van Tie-Breakers van 12 t/m 17 jaar.

>> Lees verder...

Heren 1 kunnen kampioen worden vandaag zondag 21 mei!

Nieuws van 21 may 2017

Kom allen het team supporten. Om 11:30 uur start dit spektakel bij ons op het park aan de Valentijnkade.

Vrijspelen tijdens de competitie

Nieuws van 15 may 2017

Wanneer je in mei of begin juni in het weekend komt vrijspelen, houd dan rekening met de competitie waardoor het druk is op de banen. In principe zijn er twee vrijspeelbanen: op zaterdag één buiten en één binnen in de hal. Op zondag tot 14.00 uur twee in de hal en daarna twee buiten. Neem dus ook altijd je binnenschoenen mee.

Nog een paar dagen om je in te schrijven voor de NAJAARSCOMPETITIE 2017!

Inschrijving sluit 16 mei, 23.59 uur!

Nieuws van 10 may 2017

Weliswaar is de club nu helemaal in de ban van de voorjaarscompetitie, maar voor spelers die hier niet aan deelnemen, is er dit jaar ook weer de Najaarscompetitie. Wie niet heeft deelgenomen aan de Voorjaarscompetitie heeft bij indeling in een team voor de Najaarscompetitie voorrang. De eis van een speelsterkte van ten minste 7/7, zoals we die hanteren bij de Voorjaarscompetitie, geldt bij de Najaarscompetitie niet.

>> Lees verder...

Inschrijving zomerrecreantencompetitie

Inschrijving gesloten maar we zoeken nog reservespelers

Nieuws van 9 may 2017

Heb je (dubbel)speelsterkte 8 of 9 en vind je het leuk om in een recreatieve sfeer wedstrijden te spelen? Schrijf je dan in als reservespeler voor de zomerrecreantencompetitie (ZoReCo)! Ook een aanrader voor nieuwkomers om snel andere leden te leren kennen.

Meer informatie en inschrijven op deze pagina.

12e Open Sourcy Tie-Breakers Jeugd Toernooi 2017

inschrijving sluit 21 augustus

Nieuws van 8 may 2017

Na het succes van vorig jaar organiseren we ook deze zomer weer een open jeugdtoernooi op de Tie-Breakers. Het toernooi vindt plaats van maandag 28 augustus t/m zondag 3 september. We zouden het super leuk vinden als je dit jaar weer mee doet!

Ook tijdens deze editie kan je weer genieten van een barbecue, een suikerspinmachine, een ijscowagen en nog heel veel meer. Houd onze Facebook, Instagram en Snapchat in de gaten voor de laatste updates.

Genoeg redenen dus om je nu in te schrijven: klik hier voor het inschrijfformulier. De inschrijving sluit dinsdag 21 augustus, dus wacht niet te lang.

We zien je graag op de baan!

Groetjes de jeugdraad

Bent, Ella, Quinten, Thijs, Arie en Wies

Tie Breakers Jeugdraad
jrtiebreakers
jrtiebreakers

 

NIEUWSBRIEF 1 MEI

Nieuws van 1 may 2017

In deze nieuwsbrief: zomerrecreantencompetitie * najaarscompetitie * jeugdtoss * vrijspelen weekenden mei * inloggen website * foutmelding tiebreakers.nl * belangrijke data

>> Lees verder...

NIEUWSBRIEF 14 APRIL

Nieuws van 14 april 2017

In deze nieuwsbrief: zomerrecreantencompetitie * feestavonden competitie * jeugdtoss * tossen voor senioren * bespanningsservice * ophalen spelerspas * inschrijving bar-, klus-, kook- of tuindienst * inloggen website * vrijspelen weekenden april en mei * impressies tennisreis en openingstoernooien * functioneren tiebreakers.nl * belangrijke data

>> Lees verder...

Nieuwe banen - nieuwe regels

Nieuws van 20 march 2017

Nieuwe banen - nieuwe regels...Lees hier hoe jij zorgt dat onze banen in topconditie blijven!

>> Lees verder...

Vernieuwde buitenbanen bespeelbaar

Nieuws van 12 march 2017

De laatste week van de baanrenovatie zit erop, zodat alle buitenbanen vanaf maandag 13 maart weer in gebruik zullen zijn. Met dank aan clubmanager Robbert Schmidt en groundsman Hans Krabben voor hun bijdrage aan dit mooie resultaat. Bekijk de meest recente video op onze website of via Facebook.
De baan- , klus- en tuincommissie zetten de komende tijd gezamenlijk de 'kers op te taart'. Help mee en schrijf je in via de website (eerst inloggen, dan via Senioren naar Bardienst) voor de tuin- en klusdagen op zondag 12 en 19 maart.

Schrijf je nu in voor een bar-, tuin-, klus- of kookdienst

Nieuws van 12 march 2017

Log eerst in (rechtsboven), dan verschijnt onder ‘Senioren’ de tab ‘Bardienst’. Vervolgens zie je alle soorten vrijwilligersdiensten waarvoor je kunt inschrijven.

>> Lees verder...

NIEUWSBRIEF maart

Nieuws van 5 march 2017

In deze nieuwsbrief: voorjaarstoernooi 2 april * inschrijven (bar)diensten * geboren vóór 2000? * indeling voorjaarscompetitie * buitenbanen klaar vanaf 13 maart * vertrouwenspersoon * jaarkalender 2017 * ophalen spelerspas * tennislessen * help de onderhoudscommissie * privacy bij Tie-Breakers * Tie-Breakers als app * belangrijke data

>> Lees verder...

NIEUWSBRIEF februari

Nieuws van 31 january 2017

In deze nieuwsbrief: tennissen tijdens baanrenovatie * nachtvorst en de buitenbanen * nieuwe leden * inschrijven (bar)diensten * notulist(e) gezocht * jeugdcompetitie t/m 12 jaar * jeugduitje * zomertenniskamp voor jeugd *  clubmanager, enquête en vrijwilliger van het jaar * Tie-Breakers app

>> Lees verder...

Buitenbanen en (nacht)vorst: wanneer kunnen we weer spelen?

Nieuws van 28 january 2017

Prachtig weer. Koud en zonnig. En toch kunnen we niet op de buitenbanen. Waarom niet? Clubmanager Robbert Schmidt legt het uit.

Winter-Snerttoernooi 2017 gaat helaas niet door

Nieuws van 8 january 2017

Helaas helaas de weergoden zijn ons niet goed gezind aan het begin van 2017. Het SNERTTOERNOOI gaat vandaag zondag 8 januari niet door! Dank Hans en Mehmet voor de poging om onze banen bespeelbaar te maken. Voorlopig is het meer een schaatsbaan....Wel zien we jullie natuurlijk vanmiddag om 17:00 uur voor de Nieuwjaarsborrel in de kantine van de Tie-Breakers.

Winter-Snerttoernooi 2017

Nieuws van 22 december 2016

Om je spieren en techniek te blijven trainen in de winter, organiseert de CRET op zondag 8 januari het befaamde SNERTTOERNOOI! Geschikt voor zowel koele kikkers als verhitte spelers… en alles daartussenin.

We verzamelen om 11 uur, en gaan vanaf 11.15u de baan op voor de eerste wedstrijden. Tussendoor serveren wij onder andere een lekker kopje erwtensoep. Rond 17u begint de Nieuwjaarsborrel, georganiseerd door bestuur en feestcommissie!

 

>> Lees verder...

Renovatie buitenbanen

Nieuws van 21 december 2016

De buitenbanen 2-10 gaan gerenoveerd worden! Klik hier voor de laatste video.

>> Lees verder...

Tennisreis Valencia

Nieuws van 13 november 2016


Tennisreis naar Valencia

Dit jaar gaat het eindelijk gebeuren: de Tie-Breakers gaan op tennisreis! Van maandag 27 t/m vrijdag 31 maart 2017 gaan we naar Valencia. Het belooft een prachtige week te worden aan de vooravond van de start van de lente en voorjaarscompetitie. We logeren in een monumentaal pand in het oude centrum en trainen op de indrukwekkende banen van Tennisclub "Tenis Valencia" met professionele Spaanse trainers. De inschrijving staat open voor alle speelsterkten en de trainingen worden aangepast aan de verschillende niveaus. Er kunnen maximaal 32 deelnemers mee. 
Er zjn (dd 17 november) nog 
enkele plaatsen vrij. De reis gaat in elk geval door.

Via het volledig ingevulde inschrijfformulier (LET OP: eerst inloggen op de site!) word je op de deelnemerslijst geplaatst. Mail het zo snel mogelijk naar tennisreis@tiebreakers.nl. De deelnemerslijst wordt opgemaakt aan de hand van tijdstip van binnenkomst van het inschrijfformulier; wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Met vragen kun je ook terecht bij tennisreis@tiebreakers.nlDe reis wordt georganiseerd door de tennisreiscommissie met goedkeuring van het bestuur van Tie-Breakers.


 

Aan het begin van elke maand verstuurt de communicatiecommissie een nieuwsbrief in opdracht van het bestuur van Tie-Breakers. Mail ons via communicatie@tiebreakers.nl

 

S P O N S O R S