TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > Nieuws > Archief > 2016

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Buitenbanen en (nacht)vorst

NIEUWSBRIEF december-januari

Nieuws van 19 december 2016

In deze nieuwsbrief: laatste tennisuren 2016 * fooienpot * toernooi en nieuwjaarsborrel 8 januari * notulist(e) gezocht * jeugdtoernooi 6 januari * baanrenovatie * nieuw jeugdbeleid * halverhuur * Kids Day 15 februari * notulen ledenvergaderingen * veranderingen statuten en huishoudelijk reglement * Tie-Breakers app * belangrijke data

>> Lees verder...

Shirts jeugdcompetitie

bestellen uiterlijk 1 februari a.s.

Nieuws van 4 december 2016

Goed nieuws, dit jaar bedrukt de club shirts voor de competitiespelende kinderen! Het zijn polo-shirts (35% katoen, 65% DryBlend polyester), lichtblauw van kleur, met een opdruk aan de voor- en achterkant (de naam van onze club).

De shirts zijn leverbaar in de volgende kindermaten:

XS (116/128), S (134/140), M (152), L (164) en XL (176)

Vanaf maandagmiddag 23 januari tm vrijdag 27 januari kun je op de club de shirts komen passen. De trainers hebben dan van elke kindermaat een shirt bij zich zodat je even kunt passen voor of na de tennisles. Als je geen les hebt, kun je langskomen op hele uren (bijv. 16 of 17 uur), als de lessen wisselen.

Oudere jeugdspelers kunnen desgewenst ook een volwassen maat bestellen: Dames S, M, L, XL of Heren S, M, L, XL, XXL. Vermeld dan s.v.p. bij je bestelling duidelijk dat het om een Dames of Heren maat gaat. Deze volwassen maten kunnen helaas niet gepast worden bij de trainers.

Als je weet welke maat je wilt hebben, bestel dan voor 1 februari een shirt via onderstaande link. Het is dan met een paar muisklikken geregeld, je hoeft alleen je maat in te vullen.

De shirts worden grotendeels betaald door de club, de eigen bijdrage bedraagt 5 euro. De shirts zullen voor aanvang van de competitie geleverd worden, dan zal ook de betaling plaatsvinden. Degenen die besteld hebben ontvangen daarover later nog bericht.

Hartelijke groet,
De jeugdcommissie

Aanvulling stukken ALV

Nieuws van 28 november 2016

Aanvulling stukken ALV 29 november

>> Lees verder...

Algemene Ledenvergadering (ALV)

Nieuws van 27 november 2016

Aan de leden van Tennisvereniging Tie-Breakers

Amsterdam, 15 november 2016

 

Beste Tie-Breaker,

Hierbij nodig ik je uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering (ALV) van onze vereniging op

 

dinsdag 29 november 2016 om 20.30 uur in het clubhuis

 

Hierbij tref je de agenda voor de vergadering aan. Belangrijk: wil je zo vriendelijk zijn vóór 29 november deze korte enquête over het kantine-aanbod in te vullen?

Tevens vind je hierbij de notulen van de ALV van 19 november 2015 en de stukken ten behoeve van agendapunt 11 (conceptstatuten Tie-Breakers) en 14 (bruikleenovereenkomst Grolsch en leveringsovereenkomst Henk Smit Dranken) alsmede het concept nieuw huishoudelijk reglement.

De financiële stukken zijn op de vergadering beschikbaar. Leden die de financiële stukken voorafgaand aan de vergadering al in het bezit willen hebben, kunnen deze opvragen bij de penningmeester via het e-mailadres: penningmeester@tiebreakers.nl.

Ingekomen stukken of andere berichten naar aanleiding van deze uitnodiging kun je sturen naar de secretaris: Lidy van Sunder, Levantkade 251, 1019 MG Amsterdam of naar het e-mailadres van het secretariaat: secretaris@tiebreakers.nl.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Lidy van Sunder

secretaris

 

NIEUWSBRIEF november

Nieuws van 31 october 2016

In deze nieuwsbrief: feest op 5 november * 8 én 29 november * nieuw gezicht * tennisreis * voorjaarscompetitie (senioren en jeugd) * halverhuur * opzeggen * baanbezetting

>> Lees verder...

Bijzondere Algemene Ledenvergadering (BALV)

Nieuws van 25 october 2016

Uitnodiging Bijzondere Algemene Ledenvergadering (BALV) over o.a. wijziging statuten, wijziging huishoudelijk reglement en renovatie/vernieuwing buitenbanen

>> Lees verder...

Tie-Breakers slotfeest 20ste jubileumjaar

Nieuws van 25 october 2016

 

Uitnodiging jubileumfeest Tie-Breakers 'Sterrenstof'!

Datum: zaterdag 5 november, 20.00-03.00 uur

​Locatie: tennisvereniging Tie-Breakers

 

Zaterdag 5 november viert tennisvereniging Tie-Breakers haar 20-jarig jubileum. Je bent van harte uitgenodigd voor deze bijzondere dag.

Toost samen met de Tie-Breakers-ereleden en leden van verdienste, onze club-STERREN, en geniet van de coverband ‘Sitting on a Duck’ die zal SCHITTEREN en het jubileumfeest 'STERRENSTOF' opent!

Stil sport & speldrang tijdens de Tie-Breakers-STERRENslag waarna het STERke duo DJ John & Mr Smith door het STOF zal gaan om jullie een HEMELSE avond te bezorgen met DJ-muziek & live saxofoon!

Hoe kort of lang je ook lid bent, voor alle leden geldt: kom STRALEN op 5 november!

Meld je aan voor het jubileumfeest 'STERRENSTOF' via feestcommissie@tiebreakers.nl (daarmee maak je ons bijzonder blij; we kunnen ons dan verheugen op je komst en de drank- en hapjesinkoop beter doen).

 

 

NIEUWSBRIEF Oktober 2016

Nieuws van 5 october 2016

In deze oktober nieuwsbrief de volgende onderwerpen: feest op 5 november * schoenen * bardienst oktober * 8 én 29 november * opzeggen * pasfoto * voorjaarscompetitie (senioren en jeugd) * wintercontracten * Tie-Breakers app * baanbezetting

>> Lees verder...

Tennis Masters Amsterdam Oost

1 en 2 oktober: Tennis Masters Amsterdam Oost

Nieuws van 30 september 2016

De 8 sterkste dames en heren van VVGA, De Meer, Tiebreakers, IJburg, Linnaeushof en Chip and Charge nemen het tegen elkaar op tijdens de tennismasters van Amsterdam Oost.

Kom Steffan Kokkelink, Yvar Debets en Anneloes Muuse van onze club aanmoedigen en feest mee op de zaterdagavond (thema: Oktoberfest)!

Wedstrijden op zaterdag 1 en zondag 2 oktober vanaf 14.00 uur en feestavond op zaterdag vanaf 22.00 uur bij VVGA (Wembleylaan 5, Amsterdam).

Voor het wedstrijdschema zie ook de Facebook pagina van Tennis Masters Amsterdam Oost

Inschrijven VOORJAARSCOMPETITIE 2017

Inschrijving voorjaarscompetitie 2017 nu geopend!

Nieuws van 29 september 2016

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2017 is nu geopend.

Log in en ga naar de competitiepagina om je in te schrijven!

Inschrijven kan tot 31 oktober 2016.

Binnenhal voorzien van een nieuwe vloer

Nieuws van 28 september 2016

Nieuw tapijt in de hal

Na een week hard werken, ligt er een prachtige nieuwe tapijtvloer in onze hal. Als je in de hal gaat spelen, vergeet dan niet je ‘binnenschoenen’.

Schoenen met gravel en met donkere zolen zijn niet toegestaan. Help ons om het tapijt mooi te houden, zodat we er allemaal lang van kunnen genieten!

 

Kinderen van Woest Zuid maken kennis met tennis

Maandag 19 - donderdag 22 september

Nieuws van 17 september 2016

Kinderen van Woest Zuid maken kennis met tennis

Maandag 19 tot en met donderdag 22 september zullen er heel veel kinderen van buitenschoolse opvang Woest Zuid op ons tennispark rondlopen. Zij duiken deze week in de tennissport als onderdeel van het thema Racketsport.

>> Lees verder...

Najaarstoernooi 2016

Nieuws van 8 september 2016

De clubkampioenschappen achter de rug en geen mooie prijs binnengesleept maar dat wil je nog wel, zomaar weer zin in een toernooitje of nog even het wedstrijdritme op peil houden tijdens de najaarscompetitie...?

>> Lees verder...

NIEUWSBRIEF september 2016

Nieuws van 1 september 2016

In deze september nieuwsbrief de volgende onderwerpen : tapijt * 10 september * statutenwijziging * training * clubkampioenschappen * jeugdcommissie * app * wintercompetitie * baanbezetting

>> Lees verder...

Clubkampioenschappen Senioren 27 augustus - 4 september 2016

Inschrijving gesloten

Nieuws van 21 august 2016

Zondag 21 augustus is de laatse dag om je in te schrijven voor de Clubkampioenschappen Senioren 2016!

>> Lees verder...

Extra NIEUWSBRIEF augustus 2016

Nieuws van 18 august 2016

In deze extra augustus nieuwsbrief de volgende onderwerpen : zonnepanelen * bardienst * tuinieren * clubkampioenschappen * baanbezetting

>> Lees verder...

Hulp gezocht met tuinonderhoud

Zondag 21 augustus van 10.00-13.00 uur

Nieuws van 15 august 2016

Groene vingers gezocht op 21 augustus!

Voor zondag 21 augustus van 10.00-13.00 uur worden enkele enthousiaste leden gezocht om te tuinieren bij Tie-Breakers, zodat het park er weer mooi bij ligt bij de komende clubkampioenschappen. Dit tuinonderhoud kan gelden als bardienst. Aanmelden kan op de dag zelf bij Robert Hubers (coördinator tuincommissie).

Tie-Breakers zaterdag 13 augustus slecht bereikbaar i.v.m festival

Nieuws van 10 august 2016

Belangrijk: Aankomende zaterdag Tie-Breakers slecht bereikbaar

Zaterdag 13 augustus vindt het festival Appelsap plaats in het Flevopark. Dit culturele festival heeft voor Tie-Breakers een aantal gevolgen:

 1. De tennisclub is via de Valentijnkade voor auto' s niet toegankelijk (alleen toegang voor personeel en nooddiensten).
 2. Parkeer je auto bij de parkeerplaats van het Sciencepark en loop via de dijk naar ons park. Parkeerkosten worden vergoed en zijn bij afgifte van de kwitantie te declareren bij onze bar t/m 23 augustus 2016.
 3. Fietsers en voetgangers kunnen via de fietsdijk naar Tie-Breakers komen. Toegang tot de brug/het witte hek wordt alleen verleend op vertoon van je KNLTB-pas
 4. Het festival geeft geluidsoverlast. Het bestuur heeft besloten de binnenbanen beschikbaar te stellen voor leden wanneer het lawaai te veel wordt.

 

Jeugd Clubkampioenschappen 27 augustus - 4 september 2016

inschrijving gesloten

Nieuws van 6 august 2016

In de week van 27 augustus t/m 4 september vinden weer onze jeugdclubkampioenschappen plaats. Deelnemers spelen wedstrijden tegen andere jeugdspelers van Tie-breakers en strijden daarbij om de felbegeerde bekers. De clubkampioenschappen voor de jeugd worden tegelijk met die van de senioren georganiseerd. Hiermee is er altijd veel gezellige interactie tussen junioren en senioren, met name in het finaleweekend op 3 en 4 september.

>> Lees verder...

NIEUWSBRIEF augustus 2016

Nieuws van 3 august 2016

In deze augustus nieuwsbrief de volgende onderwerpen : Baanbezetting * Clubkampioenschappen * Onderhoudscommissie * Zonnepanelen * Nieuwe Leden

>> Lees verder...

NIEUW! Een APP voor TV Tie-Breakers

Nieuws van 12 july 2016

Download de app voor android of iphone en beleef onze vereniging ook mobiel!

>> Lees verder...

Uitnodiging Bijzondere Algemene Ledenvergadering

Dinsdag 7 juni 2016 20.30 uur Clubhuis

Nieuws van 18 may 2016

Komende dinsdag is het zover! Dan word je geinformeerd over de plannen van onze duurzaamheidscommissie, en met name over onze plannen voor het plaatsen van zonnepanelen op het dak van de tennishal. Je wordt echter niet alleen geïnformeerd. We vragen je ook actief mee te beslissen over de realisatie, omdat dit voor de club toch ook een behoorlijke investering betreft.

Het is natuurlijk erg leuk om dergelijke stappen in gezamelijkheid te nemen. Daarom vragen we jullie dringend om dinsdag aanwezig te zijn en je stem te laten horen.

Graag vragen we je op de foto hieronder te klikken en je aanwezigheid te bevestigen, zodat we kunnen inschatten welke opkomst we kunnen verwachten.

>> Lees verder...

Vanaf 9 april bij ons verkrijgbaar: sportgroenten van Team Tommies!

Nieuws van 11 april 2016

Onze sportvereniging is geselecteerd deel te nemen aan een gezonde pilot van Greenco, waarbij we acht weken lang sportgroenten van Team Tommies zullen verkopen in ons clubhuis. Vanaf 9 april zijn er lekkere snacktomaatjes, -paprikaatjes en –komkommertjes in eenpersoonsverpakkingen te koop voor Euro 1,00  per zakje. Deze sportgroenten bevatten belangrijke vitaminen die je helpen nóg meer plezier uit de wedstrijd of training te kunnen halen!

Daarnaast kunnen ál onze jeugdteams een leuke prijs winnen: als jij een mooie ‘Opstelling van de Week’ teamfoto maakt en instuurt, maakt het gehele team kans op een teamuitje naar keuze, t.w.v. € 350! Sportplezier, teamspirit en sportiviteit staan hierbij centraal. Klik hier voor meer informatie en het insturen van foto’s.

TV Tie Breakers vindt een gezond snack alternatief erg belangrijk en is daarom benieuwd of het aanbod van deze sportgroenten populair zal zijn. Na afloop van de pilot zullen we je vragen om ook jouw mening te geven, zodat wij en Tommies goed kunnen inschatten of dit aanbod voor herhaling vatbaar is.

Op weg naar een gezonde kantiene met TOMMIES SNACKS !

Nieuws van 11 april 2016

Robbert Schmidt gaat verder als clubmanager

Nieuws van 26 march 2016

De afgelopen maanden heeft de sollicitatiecommissie hard gewerkt aan de sollicitatieprocedure voor het opnieuw aanstellen van een clubmanager. Na deze intensieve periode van sollicitatiegesprekken heeft het bestuur het advies van de sollicitatiecommissie gehoord en besloten Robbert Schmidt opnieuw aan te stellen als clubmanager. Robbert heeft het afgelopen jaar de pilot tot een succes gemaakt en is akkoord gegaan om ook dit jaar de functie clubmanager te vervullen. Wij willen Robbert feliciteren en wensen hem veel succes toe aankomend jaar!

Nieuwe leden

Nieuws van 19 march 2016

Het tennisseizoen is weer begonnen en dat betekent dat er voorlopig geen nieuwe leden meer kunnen worden aangenomen. Je kunt je natuurlijk wel opgeven voor de wachtlijst. Wacht daarmee echter niet te lang, want we zitten voor volgend jaar al nagenoeg vol. Een uitzondering voor dit jaar kan worden gemaakt voor junioren die een lesgroep compleet maken met hun aanmelding.

Vele handen maken licht werk, dus help mee de club te laten ‘bloeien’ op zaterdag 19 maart!

Nieuws van 15 march 2016

Na de aanleg vorig jaar van de nieuwe borders krijgen de oude borders achter baan 2, 3 en 4 dit jaar een opknapbeurt.  Daarvoor wordt een deel  van de grond uitgegraven. Dat gebeurt met een machine, maar de grond moet ook nog per kruiwagen afgevoerd worden. Daarvoor kunnen we nog wel wat sterke mensen gebruiken, en wel op zaterdag 19 maart van 10.00u-13.00u of van 13.00u-16.30u. Later in het jaar zal op de afgegraven grond een prachtige bloemenzee verrijzen.  Je kunt je opgeven via het bardienstenschema op de website, dan heb je je bardienst ook meteen gedaan.

Help mee de club te laten ‘bloeien’! Log in en ga naar senioren – bardienst om je aan te melden.

De Tuincommissie: Robert Hubers, Marijke Kienstra,  Tess Visser

Vertrek Thea de Roo

Nieuws van 13 march 2016

Met ingang van 1 april 2016 gaat Thea de Roo onze club verlaten. Zij zal dan beginnen aan een andere baan binnen de horeca.

Thea is meer dan 10 jaar een vast gezicht geweest in ons clubhuis. Samen met Gerda heeft zij destijds het stokje overgenomen van Guido en lange tijd de bar en de keuken gerund met alles wat daarbij kwam kijken. Ze heeft het horeca gedeelte verder uitgebouwd en leiding gegeven aan een stabiel team van barmedewerkers; de studenten waren echt haar jongens! Samen met Gerda en de rest van het team werd het clubhuis en de keuken 7 dagen per week draaiende gehouden. Thea is altijd erg betrokken en begaan geweest met de club en was dan ook 24/7 beschikbaar per telefoon zodat alles goed zou verlopen. Daarnaast deed Thea altijd thuis de was en maakte ze haar beroemde ‘huisgemaakte gehaktballen’. Ze had oog voor sfeer en zorgde voor de feestelijke aankleding en bloemetjes. Kortom: er is flink gepionierd, er is aangepakt en er is georganiseerd. Thea heeft steeds een spilfunctie gehad; de horeca is haar deskundigheid en haar terrein en daar heeft ze zich altijd gepassioneerd voor in gezet.

Wij wensen Thea veel succes in haar nieuwe baan en danken haar voor de vele jaren harde inzet voor onze vereniging!

Thea’s laatste werkdag zal zijn op maandag 28 maart a.s.

Kennismakingstoss 2016

Nieuws van 21 february 2016

En nu allemaal! 

Wij willen alle leden van de Tiebreakers van harte uitnodigen voor een gezellige Kennismakingstoss op zondag 3 april! 

Een mooie gelegenheid voor nieuwe en bestaande leden om elkaar te ontmoeten en de tennisrackets te kruisen. En wie weet loop je een leuk tennismaatje of -groepje tegen het lijf!

We zien jullie dus allemaal graag op zondag 3 april, van 13u tot 16u! Vanaf 12.30u kun je al binnen komen lopen voor een kopje koffie of thee. 

Uiteraard houden we tijdens deze 'toss' zoveel mogelijk rekening met speelsterktes. Maar zie het vooral als een leuke en gezellig tennismiddag, om elkaar en de vereniging beter te leren kennen. 

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op deze Kennismakingstoss! Wil je meedoen? 

 • Aanmelden kan via deze link, of de link in de mail die je hebt ontvangen. 
 • Maak 4,00 over aan Lia Sibbel: NL18 INGB 0005654893 (t.n.v. CGM Sibbel, Amsterdam).
 • Vermeld bij betaling ook de naam waaronder je je hebt ingeschreven!
 • Pas wanneer je hebt betaald, ben je echt ingeschreven. Daarvan krijg je dan een bevestiging.

 

Heb je vragen? Neem contact op met:
De CRET - recreantencommissie (cret@tiebreakers.nl), of 
Robbert Schmidt - clubmanager (robbert@tiebreakers.nl  / 06-28395737)

Hopelijk tot snel!

 

De Cret
Lia, Toke, Eveline, Wil en Wietske

 

 

Locatie Tennisvereniging Tie-Breakers

Voorjaarstoernooi 2016

Nieuws van 21 february 2016

Hallo 

Het voorjaarstoernooi gaat niet door!

Vandaag is het heerlijk weer om te tennissen! Maar helaas wordt het morgen en overmorgen erg nat… De CRET heeft daarom besloten, in overleg met de groundsman en de club, om het Voorjaarstoernooi NIET door te laten gaan.

Waarom?
Er zijn voldoende banen bespeelbaar: 9 buitenbanen en 3 binnenbanen. Mits het droog blijft natuurlijk. Maar de vooruitzichten zijn slecht. Het KNMI voorspelt 90% kans op regen. Dat is best veel…
Omdat de banen in het begin van het seizoen nog kwetsbaar zijn, zullen ze na een bui ook langer nodig hebben om weer droog te worden. En we willen niet het risico lopen dat we, omdat we graag verder gaan met het toernooi, te snel alweer de banen op gaan. Daar hebben we misschien daarna nog het hele seizoen last van.

Dus, helaas… het voorjaarstoernooi gaat maandag niet door!
We vinden het erg jammer, en we weten dat we veel mensen teleurstellen: er zijn meer dan 100 aanmeldingen! Iedereen heel erg bedankt voor jullie enthousiasme en support! 
Maar zo’n grote groep mensen is ook een erg grote belasting voor onze nog zachte banen. En met z’n allen in de kantine soep eten is best gezellig, maar toch niet helemaal ons idee van een sportief begin van het seizoen.

>> Lees verder...

Nieuwsbrief: vacature clubmanager en toss-ochtend

Nieuws van 14 february 2016

Vacature clubmanager

Ben jij die enthousiasmerende en daadkrachtige clubmanager voor tennisvereniging Tiebreakers die we zoeken? Solliciteer!

Waar
Tennisvereniging Tie-Breakers ligt op een fantastische groene locatie in Amsterdam-Oost en viert dit jaar haar 20-jarig jubileum. Op 12 buitenbanen en 3 binnenbanen wordt het gehele jaar gespeeld op recreatief en competitief niveau. De vereniging telt ruim1300 leden. Naast de algemene competities en tennislessen worden er veel verschillende initiatieven getoond door de clubleden, zowel op als buiten de baan. Het algemeen bestuur bestuurt en zet de strategische en langetermijnvisie uit. Diverse commissies nemen initiatieven en organiseren en coördineren allerlei activiteiten zoals toernooien, tuinbeheer, onderhoud en feesten. Daarnaast leveren diverse leden incidenteel hun bijdrage aan alle activiteiten en klussen, zoals onder andere de jaarlijkse bardienst. Kortom: de club draait op veel enthousiaste leden die op basis van vrijwilligheid een bijdrage leveren. Wij zijn op zoek naar een clubmanager die zowel de activiteiten van onze horeca, commissies en leden, als die van onze externe contacten kan coördineren, faciliteren en verbinden!

Taakgebieden

 • Je begeleidt, stimuleert en motiveert vrijwilligers, zowel in commissieverband als daarbuiten. Geeft leiding aan het personeel (horecamedewerkers en groundsman). Je draagt zorg voor een klantgerichte uitstraling, hebt een actieve bijdrage samen met het team aan het verbeteren van het horeca-aanbod. Je bent in staat een groot netwerk, zowel intern als extern, te ontwikkelen en te onderhouden.
 • Je organiseert en coördineert clubactiviteiten in directe en nauwe samenwerking met het horecateam, diverse commissies en toernooileidingen en draagt zorg voor de juiste inzet en continuïteit.
 • Draagt zorg voor efficiënte en doelgerichte uitvoering van alle dagelijkse werkzaamheden op het sportpark, in de tennishal en in het clubhuis. Je draagt zorg voor de beschikbaarheid van voorraden en middelen, optimalisatie van werkprocessen en dienstverlening en het personeelsbeheer in ruime zin. Ook zorg je ervoor dat externe partijen, zoals de gemeente en leveranciers, de door het bestuur uitgezette opdrachten binnen de afgesproken kaders (kunnen) vervullen.
 • Je neemt initiatieven om de sport te bevorderen in de lokale omgeving op een manier die (financieel) voordeel biedt aan de vereniging. Optimaliseert de exploitatie van de vereniging (horeca) binnen de afgesproken grenzen en kaders. Je weet te onderhandelen met externe partijen en bewaakt de afspraken zowel op kwaliteit als op financiën.
 • Je geeft adviezen aan bestuur, commissies en leden inzake de werkwijze binnen de club, legt verbanden en draagt bij aan onderlinge ondersteuning.

Jouw profiel
Je bent goed op de hoogte van het reilen en zeilen van een sportvereniging en hebt affiniteit met de tennissport. Je toont coachend leiderschap en bent gewend aan het samenwerken binnen een team van medewerkers en vrijwilligers. Je maakt makkelijk contact en weet mensen te binden en te motiveren. Daarnaast werk je heel zelfstandig, toon je initiatief, ben je zakelijk ingesteld en resultaatgericht. Je bent gewend om je uren zo flexibel mogelijk in te zetten, mede afhankelijk van de uit te voeren activiteiten en seizoensinvloeden van de sport. Werken in de avond en/of het weekend is voor jou geen probleem.

Je hebt aantoonbare werk- of vrijwilligerservaring bij een sportvereniging en hebt minimaal een mbo4-opleiding en een hbo werk- en denkniveau. Daarnaast ben je in het bezit van een Verklaring Sociale Hygiëne en/of certificaat Training Hygiënecode (HACCP) of bent bereid deze op korte termijn te behalen.

Het aanbod
We bieden je een zeer afwisselende baan bij een gezellige en ambitieuze tennisclub. Het eerste contract wordt aangeboden voor de duur van 7 maanden voor gemiddeld 24 tot 28 uur per week. Bruto-maandsalaris tussen € 2535 en € 3534, op basis van een 40-urige werkweek. Inschaling is mede-afhankelijk van opleiding en ervaring.

Je kan je motivatie en cv tot uiterlijk 1 maart sturen naar sollicitatie@tiebreakers.nl. De selectiegesprekken worden gepland op maandag 7 en woensdag 9 maart tussen 19.30 en 22.00 uur. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Thecla Gieles: 06-28974680 of via sollicitatie@tiebreakers.nl.


Vanaf dinsdag 5 april: toss-ochtend

Wist je dat… er op dinsdagochtend ook getosst wordt? Al een tijd wordt er, net als op de maandagavond, door een groepje tennissers gezellig samen gespeeld. Met veel plezier in het spel en plezier in het contact met elkaar. Het groepje is op dit moment maar klein, maar dat kan en mag veranderen. Oftewel: voel je welkom om eens langs te komen en mee te spelen!

Hoe werkt het? Rond tien uur beginnen we met het eerste potje. Natuurlijk even inslaan en dan lekker een wedstrijdje. Elk half uur wisselen we door: de spelers worden dan weer opnieuw in koppels ingedeeld. Je kunt dus ook later inhaken als je wilt. In principe spelen we mix dubbels, maar als het met het aantal spelers niet goed uitkomt, wordt er ook wel single of Amerikaantje gespeeld. .

Rond twaalf uur eindigt de laatste ronde. Wie nog even z’n wedstrijdje wil afmaken doet dat. De rest gaat gezellig natafelen met koffie en thee. En als dat niet uitkomt, ook prima: vrijheid, blijheid.

Kortom, heb je zin om op dinsdagochtend gezellig een balletje te slaan? Kom dan eens langs bij de toss op dinsdag! Het kleine ‘zusje’ van de maandagtoss wil graag wat groter worden. Vanaf 5 april beginnen we met frisse moed aan het seizoen!

Je hoeft je niet aan te melden: kom gewoon naar de club en we vinden elkaar wel!

Heb je toch eerst nog wat vragen? Wil je meer weten? Mail dan met Aad: a.i.lindenberg@kpnmail.nl

Hartelijke groet,
Het bestuur

NIEUWJAARSTOERNOOI jeugd 2 januari 2015

inschrijven t/m 24 december

Nieuws van 13 december 2015

Zoals elk jaar organiseert de jeugdcommissie aan het eind van de kerstvakantie het gezellige NIEUWJAARSTOERNOOI. Deze keer wederom in samenwerking met de CiC Tennisschool. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 2 januari. Iedereen tot en met 14 jaar kan meedoen, van absolute beginners tot ervaren spelers!

Als het goed weer is spelen we binnen en buiten. Bij slecht weer maken we een binnenprogramma. We gaan korte partijtjes spelen met dubbels of singels afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de speelsterkte. De kinderen tot en met 9 jaar spelen van 13-15 uur onder begeleiding van CiC leraren. Van 15-18 uur zijn de kinderen van 10 tot en met 14 jaar aan de beurt. 

Het toernooi is gratis evenals de limonade, snoep, pannenkoeken en oliebollen.
De inschrijving sluit op 24 december. Schrijf je met slechts een paar muisklikken in via onderstaande link!

Snerttoernooi 2016

Nieuws van 3 december 2015

Hallo ,

Wintertennis, erwtensoep en borrel!

Om elkaar de winter door te helpen, organiseert de CRET op zondag 10 januari het befaamde SNERTTOERNOOI! Geschikt voor zowel koele kikkers als verhitte spelers… en alles daartussenin.
We verzamelen om 11 uur, en gaan vanaf 11.15u de baan op voor de eerste wedstrijden. Tussendoor serveren wij onder andere een lekker kopje erwtensoep
Rond 17u begint de Nieuwjaarsborrel, georganiseerd door bestuur en feestcommissie!

Wil of kun je niet meedoen, maar heb je wel zin in een gezellig dagje op de club? Kom dan (alsnog of alvast) je bardienst draaien. Je zou ons daar een heel groot plezier mee doen!

Zowel Tiebreakers als winterkaarthouders mogen meedoen. Je schrijft je individueel in, wij delen je in in wisselende mixpartijen van gelijk niveau. 

Wat moet je doen?

 • Schrijf je in via de website van Tiebreakers (of via link onderaan mail)
 • Maak 5,00 over aan Lia Sibbel (NL18 INGB 0005654893, CGM Sibbel, Amsterdam)
 • Vermeld bij betaling ook de naam waaronder je je hebt ingeschreven!
 • Pas wanneer je hebt betaald, ben je echt ingeschreven. Daarvan krijg je dan een bevestiging.

Bij 'snertweer' verschuiven we het snerttoernooi evt. naar zondag 24 januari, zelfde tijd en plaats. Daarvan ontvang je dan natuurlijk bericht! Hou voor de zekerheid beide data vrij!
 
Tot ziens op 10 of 24 januari! IJs en weder dienende...

De CRET
Lia, Toke, Wil, Eveline en Wietske

S P O N S O R S