TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > Nieuws > Actueel

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Instructie foutmelding www.tiebreakers.nl

Krijg je een foutmelding (de tekst: An error occurred while processing the request. Try refreshing your browser. If the problem persists contact the site administrator) wanneer je naar de site gaat? Verwijder dan de tijdelijke bestanden en cookies. Hoe dit werkt, verschilt per browser. Lees de instructie in deze pdf (klik op de titel)

Inschrijving Voorjaarscompetitie 2018 is geopend

Nieuws van thursday 12 october Aangemaakt: Rob Hulst

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie is weer geopend!

Competitiesoorten

Voor de competitie op zaterdag en zondag overdag is de speelsterkte vereiste wederom 7/7 en voor de zaterdag moet je tenminste 18 jaar zijn. Voor zaterdagavond geldt deze speelsterkte-eis niet, maar deze competitie is wel alleen toegankelijk vanaf 30 jaar (uitzondering daargelaten). De vrijdagcompetitie is vanaf 18 jaar voor dames en vanaf 50 jaar voor heren.

Als je je inschrijft voor een bepaalde competitie, is er geen garantie dat je daar geplaatst wordt. De TC probeert een evenwichtige competitie samen te stellen, en zal daarom niet altijd je eerste voorkeur kunnen volgen. Omdat veel mensen de voorkeur geven aan zaterdag ipv zondag, geldt dat degene die zich inschrijft voor de zondagcompetitie meer kans heeft om zijn of haar voorkeur gehonoreerd te krijgen. Het is mogelijk om een voorkeur uit te spreken voor een teamindeling. Er is echter geen enkele garantie dat we dat kunnen volgen. Ook hier geldt dat er meer mogelijkheden zijn op de zondag dan op de zaterdag.

Voorjaars- of najaarscompetitie

Ook in het najaar is er een volwaardige competitie, vergelijkbaar met de voorjaarscompetitie. Op dit momet doen we daar met 18 teams in mee, in alle speelklasses. Wie mee heeft gedaan aan de voorjaarscompetitie, kan niet ook nog meedoen aan de najaarscompetitie. Dus bedenk nu aan welke competitie je het liefst meedoet. In het najaar hebben we veel meer mogelijkheden om volledige teams als inschrijving te accepteren.

Competitiebijdrage

De competitiebijdragen worden per persoon geïnd via automatische incasso. De bijdrage bedraagt € 36,- per persoon. Deze kosten zijn bedoeld voor de tennisballen, het baangebruik, de competitiebijdrage van de KNLTB en alle activiteiten rond de competitiedagen. Het is mogelijk een verzoek in te dienen de bijdrage terug te brengen naar 20 euro, wegens het niet aanwezig zijn bij elk van de feestelijkheden. Dit kan alleen door voor 1 maart 2018 een email te sturen naar secretaris@tiebreakers.nl

Inschrijving

Voor de inschrijving geldt dat je zo veel mogelijk beschikbaar moet zijn op de speeldagen. De inschrijving is géén automatische plaatsing maar we doen ons best om zo veel mogelijk leden te laten spelen in de diverse onderdelen. Schijf je in door op het potloodje te klikken achter de gewenste competitie! Op het formulier, direct onder de incasso-gegevens, is er ruimte om in het opmerkingenblok een tweede voorkeur op te geven. Daarvoor hoef je je niet in meerdere competities in te schrijven!

Competitie overzicht is alleen zichtbaar voor ingelogde bezoekers.

Reservespelers gezocht!

Liever niet vast in een team, maar wel af en toe willen spelen? Schrijf je dan in onder het kopje reserve op dezelfde wijze. Vermeld bij aanmelding op welke dag je zou kunnen invallen (vrijdag, zaterdag of zondag en mogelijke data).

Bardienst draaien

Van geplaatste competiespelers wordt verwacht dat zij tijdens de competitie een bardienst draaien of koken op een van de competitiedagen. Betrokkenheid bij de club wordt namelijk zeer op prijs gesteld.

Competitietraining

Door het CIC worden tijdens de competitie weer competitietrainingen georganiseerd. Daarvoor zullen de teams rechtstreeks door het CIC worden benaderd.

Met een goede conditie het voorjaar weer in!

In oktober werken we met onze tennisschool een plan uit om in de wintermaanden op het kunstgrasveldje bij de fietsenentree wekelijks op dinsdag een conditietraining aan te bieden onder deskundige begeleiding. De conditietraining wordt gesplitst in twee niveaus (rating 2-5 en 6-9). Een groep bestaat uit 15-20 mensen en de kosten zullen circa 3 euro per keer bedragen voor een uur. In eerste instantie 6 keer in november en december en bij voldoende animo nogmaals 8 keer in januari en februari. Meldt op het inschrijfformulier bij de opmerkingen als je hier aan mee zou willlen doen. Bij voldoende animo zal de training georganiseerd worden.

De inschrijving sluit 31 oktober 2017 om 23:59!!! 

Dus wacht niet te lang!

NIEUWSBRIEF OKTOBER

Nieuws van sunday 1 october Aangemaakt: Eveline Koekkoek

In deze nieuwsbrief: wat is er te doen? * maandagavondtoss oktober * vrijwilligers gezocht (25 bar, 20 tuin en 15 klus) * laatste lesplekken * extra jeugdtoss * oproep: conditietraining * opzeggen * gevonden voorwerpen * voorjaarscompetitie senioren * bardienst * najaarstoernooi * halverhuur * inloggen website * Tie-Breakers als app 

>> Lees verder...

Legenda

  • Klik op het vraagteken voor meer informatie

UPDATE JE PROFIEL OP LEDEN ON LINE

Bij de recente facturatie ronde van de contributie kwam naar voren dat weer veel leden van bank  zijn veranderd zonder dit te hebben aangepast in hun profiel. Dit zorgt uiteraard weer voor veel onnodig werk bij vrijwilligers en ons administratie kantoor (en dus geld). Zorg er dus alsjeblieft voor dat je profiel up to date is.

Aanpassen van je profiel doe je via menu optie prive map persoonlijk.

Tennismaatjes terug!

Na een aantal jaar afwezigheid is Tennismaatjes er weer! Log eerst in, en ga vervolgens naar Senioren/Nieuws. Daar klik je op Tennismaatjes voor een bestand van leden die andere leden zoeken om ballen gewoon over te slaan, gericht een bepaalde slag trainen, of een wedstrijdje spelen. Veel plezier!

Oproep aan dj's

Korte tijd geleden heeft het bestuur samen met de Open Toernooi commissie een fantastische dj-set aangeschaft. Het is de bedoeling dat hier ook fantastische plaatjes opworden gedraaid en daarom zijn wij hard op zoek naar leden die kunnen dj-en! Dus kun je goed draaien en vind je het leuk om dat op vrijwillige basis zo nu en dan voor Tie-Breakers te doen? Meld je dan nu aan bij de feestscommissie door een e-mail te sturen aan: feestcommissie@tiebreakers.nl.

S P O N S O R S