TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > Nieuws > Actueel

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Instructie foutmelding www.tiebreakers.nl

Krijg je een foutmelding (de tekst: An error occurred while processing the request. Try refreshing your browser. If the problem persists contact the site administrator) wanneer je naar de site gaat? Verwijder dan de tijdelijke bestanden en cookies. Hoe dit werkt, verschilt per browser. Lees de instructie in deze pdf (klik op de titel)

23 juni Midzomernachttoernooi

Tennis op bijna de langste dag en zwoelste avond!

Nieuws van sunday 10 june Aangemaakt: Toke Sibbel Gewijzigd: Stella Reydon

Ook dit jaar vieren we het begin van de zomer met een gezellig avondtoernooi. Op zaterdagavond 23 juni van 18.30 tot middernacht vindt ons Midzomernachttoernooi plaats.

Na een heerlijk drankje en onder het genot van een hapje gaan we lekker tennissen in mixed partijen. Dit keer met vaste partner die ook van buiten de vereniging mag komen

Ben jij er ook bij?

>> Lees verder...

Nieuwsbrief 4 juni 2018

Nieuws van monday 4 june Aangemaakt: Stella Reydon Gewijzigd: Eveline Koekkoek

15 berichten met o.a. inschrijven midzomernacht mix + najaarscompetitie

>> Lees verder...

zondagmiddag 8 juli 2018 Single toernooi

Nieuws van sunday 3 june Aangemaakt: Toke Sibbel Gewijzigd: Eveline Koekkoek

Hallo

Hij komt er weer aan: de singlemiddag! Dit jaar op zondag 8 juli, van 11.30-17u. Voor iedereen die graag alleen op de baan staat, maar natuurlijk ook voor fervente dubbelaars die het voor de verandering wel eens in hun eentje willen proberen.

>> Lees verder...

Legenda

  • Klik op het vraagteken voor meer informatie
  • Klik op de pen om het inschrijfformulier op te roepen

UPDATE JE PROFIEL OP LEDEN ON LINE

Bij de recente facturatie ronde van de contributie kwam naar voren dat weer veel leden van bank  zijn veranderd zonder dit te hebben aangepast in hun profiel. Dit zorgt uiteraard weer voor veel onnodig werk bij vrijwilligers en ons administratie kantoor (en dus geld). Zorg er dus alsjeblieft voor dat je profiel up to date is.

Aanpassen van je profiel doe je via menu optie prive map persoonlijk.

Tennismaatjes terug!

Na een aantal jaar afwezigheid is Tennismaatjes er weer! Log eerst in, en ga vervolgens naar Senioren/Nieuws. Daar klik je op Tennismaatjes voor een bestand van leden die andere leden zoeken om ballen gewoon over te slaan, gericht een bepaalde slag trainen, of een wedstrijdje spelen. Veel plezier!

Oproep aan dj's

Korte tijd geleden heeft het bestuur samen met de Open Toernooi commissie een fantastische dj-set aangeschaft. Het is de bedoeling dat hier ook fantastische plaatjes opworden gedraaid en daarom zijn wij hard op zoek naar leden die kunnen dj-en! Dus kun je goed draaien en vind je het leuk om dat op vrijwillige basis zo nu en dan voor Tie-Breakers te doen? Meld je dan nu aan bij de feestscommissie door een e-mail te sturen aan: feestcommissie@tiebreakers.nl.

S P O N S O R S