TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > Actueel

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Instructie foutmelding www.tiebreakers.nl

Krijg je een foutmelding (de tekst: An error occurred while processing the request. Try refreshing your browser. If the problem persists contact the site administrator) wanneer je naar de site gaat? Verwijder dan de tijdelijke bestanden en cookies. Hoe dit werkt, verschilt per browser. Lees de instructie in deze pdf (klik op de titel)

Geen nieuws

Tennismaatjes terug!

Na een aantal jaar afwezigheid is Tennismaatjes er weer! Log eerst in, en ga vervolgens naar Senioren/Nieuws. Daar klik je op Tennismaatjes voor een bestand van leden die andere leden zoeken om ballen gewoon over te slaan, gericht een bepaalde slag trainen, of een wedstrijdje spelen. Veel plezier!

Oproep aan dj's

Korte tijd geleden heeft het bestuur samen met de Open Toernooi commissie een fantastische dj-set aangeschaft. Het is de bedoeling dat hier ook fantastische plaatjes opworden gedraaid en daarom zijn wij hard op zoek naar leden die kunnen dj-en! Dus kun je goed draaien en vind je het leuk om dat op vrijwillige basis zo nu en dan voor Tie-Breakers te doen? Meld je dan nu aan bij de feestscommissie door een e-mail te sturen aan: feestcommissie@tiebreakers.nl.

S P O N S O R S