TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > Nieuws > Actueel

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Instructie foutmelding www.tiebreakers.nl

Krijg je een foutmelding (de tekst: An error occurred while processing the request. Try refreshing your browser. If the problem persists contact the site administrator) wanneer je naar de site gaat? Verwijder dan de tijdelijke bestanden en cookies. Hoe dit werkt, verschilt per browser. Lees de instructie in deze pdf (klik op de titel)

Nieuwsbrief 11 maart 2018

Nieuws van sunday 11 march Aangemaakt: Eveline Koekkoek

Een extra volle nieuwsbrief met 19 berichten (o.a. openingstoernooi 2 april + nieuw bestuurslid gezocht)

>> Lees verder...

Voorjaarstoernooi 2 april 2018

Nieuws van thursday 1 march Aangemaakt: Toke Sibbel Gewijzigd: Eveline Koekkoek

Hoewel de banen nu bevroren zijn en er een laagje sneeuw ligt en je niet kunt voorstellen dat het voorjaar er aan komt gaan we toch weer starten met het Voorjaarstoernooi op MAANDAG 2 April, tweede Paasdag!!!

Je wordt ingedeeld in een poule met mensen van je eigen sterkte, zodat je hopelijk een aantal spannende wedstrijden speelt. De wedstrijden duren 45 minuten en je speelt er 3. Tussendoor heb je pauzes met een lekker hapje en dan kun je ook de anderen zien tennissen.

Wil je meedoen?

Meld je dan vóór 26 maart aan via de website of LINK
Zorg dat je alle contactgegevens goed invult
Maak 5 euro over aan Lia: NL18 INGB 0005654893 (t.n.v. CGM Sibbel)
Vermeld bij betaling ook de naam waaronder je je hebt ingeschreven!

Pas wanneer je hebt betaald, ben je echt ingeschreven. Daarvan krijg je dan een bevestiging.

En natuurlijk geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt!

Tot ziens op MAANDAG 2 April

De CRET
Ina, Philip, Wil, Lia en Toke

Legenda

  • Klik op het vraagteken voor meer informatie
  • Klik op de pen om het inschrijfformulier op te roepen

UPDATE JE PROFIEL OP LEDEN ON LINE

Bij de recente facturatie ronde van de contributie kwam naar voren dat weer veel leden van bank  zijn veranderd zonder dit te hebben aangepast in hun profiel. Dit zorgt uiteraard weer voor veel onnodig werk bij vrijwilligers en ons administratie kantoor (en dus geld). Zorg er dus alsjeblieft voor dat je profiel up to date is.

Aanpassen van je profiel doe je via menu optie prive map persoonlijk.

Tennismaatjes terug!

Na een aantal jaar afwezigheid is Tennismaatjes er weer! Log eerst in, en ga vervolgens naar Senioren/Nieuws. Daar klik je op Tennismaatjes voor een bestand van leden die andere leden zoeken om ballen gewoon over te slaan, gericht een bepaalde slag trainen, of een wedstrijdje spelen. Veel plezier!

Oproep aan dj's

Korte tijd geleden heeft het bestuur samen met de Open Toernooi commissie een fantastische dj-set aangeschaft. Het is de bedoeling dat hier ook fantastische plaatjes opworden gedraaid en daarom zijn wij hard op zoek naar leden die kunnen dj-en! Dus kun je goed draaien en vind je het leuk om dat op vrijwillige basis zo nu en dan voor Tie-Breakers te doen? Meld je dan nu aan bij de feestscommissie door een e-mail te sturen aan: feestcommissie@tiebreakers.nl.

S P O N S O R S