TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > Junioren > Les en Training

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Training

Bij Tie-Breakers kun je zowel zomer- als wintertraining krijgen. We hebben 12 buitenbanen en een hal met 3 binnenbanen.
De jeugdtrainingen worden verzorgd door CiC Tennis Academy. Deze tennisschool biedt in principe op elke werkdag na schooltijd jeugdlessen aan van 1 uur per les.

Om deel te kunnen nemen aan trainingen is een lidmaatschap van T.V. Tiebreakers verplicht met de daarbij behorende contributie. 

Voor meer informatie over CIC Tennis zie de website of kijk op Facebook.

Informatie lessen winterseizoen

Junioren: Reguliere groepslessen winterseizoen 2018/2019
Het winterseizoen start in de week van maandag 1 oktober 2018 en loopt t/m eind maart 2019. Er wordt geen les gegeven in officiële vakanties en op officiële feestdagen.

Reguliere groepslessen (binnen)
De winterlessen zijn op de binnenbanen en vinden doordeweeks plaats tussen 16u00 en 19u00 en op woensdag van 13u00 tot 19u00.
Voor 22 lessen is het lesgeld als volgt vastgesteld:
- tot 8 jaar*: € 200,00 pp
- 8 tot en met 17 jaar*: € 250,00 pp
* = peildatum is 1 oktober 2018

Let op! Wanneer je 2x in de week wil komen trainen, vermeld dit dan duidelijk bij de inschrijving. Alleen wanneer er plekken open blijven is dit mogelijk. Het lesgeld bedraagt voor de tweede les voor alle leeftijden € 250,00 pp.

De jongste jeugd tot 8 jaar lest altijd met 8-10 deelnemers in een groep op 1 baan. De oudere jeugd kan kiezen uit lessen met 4 (1 baan) of 8-10 deelnemers (2 banen). Bij een groep met 4 deelnemers is het lesgeld € 399,00 pp. Het lessen in een groep van 4 is wel onder voorbehoud van aanmeldingen en beschikbaarheid van banen.

Selectietraining (buiten)
Het streven is om de selectiegroepen voor kinderen t/m 10 jaar, t/m 12 jaar en t/m 16 jaar te continueren in de maanden oktober-november-december op de buitenbanen. De kinderen die voor deze trainingen in aanmerking komen ontvangen nog een bericht. De vereniging wil met deze trainingen de fanatiekere kinderen de mogelijkheid geven vaker (met elkaar) te komen trainen. De betreffende kinderen dienen ook deel te nemen aan een reguliere groepsles.

Indeling
Gestreefd wordt om half september de indeling te communiceren. Mochten er van onze kant vragen zijn over de aanmelding/indeling dan zal contact worden opgenomen. Uiteraard proberen we de groepen zo veel mogelijk op nivo/leeftijd in te delen en daarbij rekening houdend met het Tenniskids-systeem (rood, oranje & groen).

Aanmelden
Aanmelden kan door een email te sturen naar Harold Siekmann via harold@cicgroup.nl
Graag de volgende gegevens vermelden:
- naam & geboortedatum
- drie voorkeursdagen- en tijden
- groep of vriendje/vriendinnetje waar je graag mee wilt lessen (dienen zichzelf ook op te geven!)
- speelsterkte/tenniservaring en eventueel andere relevante informatie
- mobiel telefoonnummer

Vragen, opmerkingen of feedback?
Mocht je vragen, opmerkingen of feedback hebben over de tennislessen, dan kunt je altijd bellen, mailen of Whatsappen naar Harold Siekmann (harold@cicgroup.nl / 06-27097406) of Roderik Bratianu (roderik@cicgroup.nl / 06-42527372).

Voor meer informatie over CIC Tennis zie de website of kijk op Facebook.

S P O N S O R S