TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > Junioren > Les en Training

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Training

Bij Tie-Breakers kun je zowel zomer- als wintertraining krijgen. We hebben 12 buitenbanen en een hal met 3 binnenbanen.
De jeugdtrainingen worden verzorgd door CiC Tennis Academy. Deze tennisschool biedt in principe op elke werkdag na schooltijd jeugdlessen aan van 1 uur per les.

Voor meer informatie over CIC Tennis zie de website of kijk op Facebook.

Informatie lessen zomerseizoen

Informatie tennislessen jeugd

CIC Tennis verzorgt de tennislessen op het park van TV Tie-Breakers. 

Zowel tijdens het zomerseizoen (april-september) als het winterseizoen (oktober-maart) wordt er les gegeven. In het zomerseizoen betreft het 18 lessen op de buitenbanen en in het winterseizoen 22 lessen in de hal. Er wordt les gegeven op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u00 en 19u00 en op woensdag tussen 13u00 en 19u00. Tijdens officiele vakanties en op officiele feestdagen is er geen les.

Alle jeugdleden ontvangen een email wanneer er ingeschreven kan worden voor een nieuw lesseizoen. In februari kan ingeschreven worden voor de zomerlessen en in augustus voor de winterlessen. Er zijn uiteraard ook mogelijkheden om (losse) privé-lessen te boeken. Neem hiervoor contact met ons op. Mocht je nog geen lid zijn maar wel willen komen lessen stuur dan een email naar harold@cicgroup.nl. Zeker in aanloop naar het zomerseizoen is de kans vrij groot dat je direct geplaatst/lid kan worden.

Mochten er vragen zijn over de tennislessen, neem dan gerust contact met ons op via sms, whatsapp, telefonisch of email.

Contactpersoon CIC Tennis:
Harold Siekmann
harold@cicgroup.nl
06-27097406
www.facebook.com/cictennis

Informatie lessen zomerseizoen 2017

Het zomerseizoen start dit jaar in de week van 27 maart 2017 en loopt t/m september. Er wordt geen les gegeven in officiele vakanties en op officiele feestdagen. Lidmaatschap voor deze lessen is verplicht.

Reguliere lessen

De zomerlessen zijn op de buitenbanen en vinden doordeweeks plaats tussen 16u00 en 19u00 en op woensdag van 13u00 tot 19u00. Voor 18 lessen is het lesgeld als volgt vastgesteld:

  • tot en met 8 jaar: € 0,00 (zit in lidmaatschap)
  • tot en met 12 jaar: € 65,00
  • tot en met 17 jaar: € 105,00

Let op! Wanneer je 2x in de week wil komen trainen, vermeld dit dan duidelijk bij de inschrijving. Alleen wanneer er plekken open blijven is dit mogelijk. Het lesgeld bedraagt voor t/m 8 jaar EUR 100,00, t/m 12 jaar EUR 125,00 en t/m 17 jaar EUR 150,00.

De jongste jeugd lest altijd met 8 deelnemers op 2 banen. De jeugd tm 12 jaar en tm 17 jaar kan kiezen uit lessen met 4 (1 baan) of 8 deelnemers (2 banen). Bij een groep met 4 deelnemers is het lesgeld het dubbele van het normale lesgeld. Het lessen in een groep van 4 is wel onder voorbehoud van aanmeldingen en beschikbaarheid van banen.

Priveles

Er zijn ook mogelijkheden om privé-les te nemen. Neem hiervoor contact met ons op.

Voorkeursdagen en- tijden

Iedereen die zich inschrijft wordt gevraagd drie voorkeursdagen en -tijden door te geven. Mocht je met een vaste groep of heb je een vriendje/vriendinnetje met wie je graag samen wilt lessen geef dan aan wie de andere deelnemer(s) zijn. Let op! Ook de andere deelnemer(s) dienen zich in te schrijven en aan te geven met wie ze samen les willen. De jongste jeugd lest in principe om 16u00, de middelste jeugd om 17u00 en de oudste jeugd om 18u00.

Aanmelden

Aanmelden kan door een email te sturen naar harold@cicgroup.nl. Aanmelden kan vanaf heden t/m zondag 6 maart.

Nog geen lid

Mocht je nog geen lid zijn maar wel willen komen lessen stuur dan een email naar harold@cicgroup.nl

Vragen

Mochten er vragen zijn over de tennislessen, neem dan gerust contact met ons op via harold@cicgroup.nl of 06-27097406.

Inschrijven WINTERSEIZOEN 2014-2015

Alleen leden !

Voor deelname aan de lessen en trainingen is het noodzakelijk als lid van de Tie-Breakers ingeschreven te staan.

Mogelijkheden voor EASY 6-8 JAAR

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Mogelijkheden voor JONG-JUNIOREN 9-12 JAAR

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

Mogelijkheden voor JUNIOREN 13-17 JAAR

Sorry, er zijn momenteel geen lesmogelijkheden om voor in te schrijven.

UITLEG

Het inschrijfformulier bestaat uit 5 stappen

Klik voor het inschrijfformulier aan de linkerzijde in kolom Inschrijven op het potloodje .

>> Lees verder...

Let op: aanvangstijden

Bij de lestypes staan de mogelijke aanvangstijden. Staat er 17.00-17.00 uur, dan bedoelen we de les die op 17.00 uur begint. De lessen duren één uur, dus in dit geval is de les van 17.00 tot 18.00 uur.

Op het inschrijfformulier geven de groene tijden aan wanneer de lessen zijn. We streven ernaar die tijden aan te houden, dus vink zoveel mogelijk de groene tijden aan. Mochten er veel cursisten een bepaalde rode tijd aanvinken, dan hangt het af van de ruimte.

S P O N S O R S