TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > Junioren > Les en Training

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Training

Bij Tie-Breakers kun je zowel zomer- als wintertraining krijgen. We hebben 12 buitenbanen en een hal met 3 binnenbanen.
De jeugdtrainingen worden verzorgd door CiC Tennis Academy. Deze tennisschool biedt in principe op elke werkdag na schooltijd jeugdlessen aan van 1 uur per les.

Om deel te kunnen nemen aan trainingen is een lidmaatschap van T.V. Tiebreakers verplicht met de daarbij behorende contributie. 

Voor meer informatie over CIC Tennis zie de website of kijk op Facebook.

Informatie lessen zomerseizoen

Tennislessen van het Zomerseizoen 2018

Het zomerseizoen start in de week van 2 april as en loopt t/m (half) september. Er wordt geen les gegeven in officiële vakanties (uitgezonderd laatste week Zomervakantie) en op officiële feestdagen. De zomerlessen zijn op de buitenbanen en vinden doordeweeks plaats tussen 16u00 en 19u00 en op woensdag van 13u00 tot 19u00. 

Lesgeld

De vereniging subsidieert in de zomer de tennislessen waardoor het lesgeld een stuk lager uitvalt. Voor 18 lessen is het lesgeld als volgt vastgesteld:

- tot en met 8 jaar*: € 0,00 pp (zit in lidmaatschap)

- tot en met 12 jaar*: € 65,00 pp

- tot en met 17 jaar*: € 105,00 pp

* = peildatum van de leeftijd is 1 januari 2018

Let op! Wanneer je 2x in de week wil komen trainen, vermeld dit dan duidelijk bij de inschrijving. Alleen wanneer er plekken open blijven is dit mogelijk. Het lesgeld bedraagt voor t/m 8 jaar € 100,00 pp, t/m 12 jaar € 125,00 pp en t/m 17 jaar € 150,00 pp.

Groepsgrootte: 4 of 8-10 deelnemers

De jongste jeugd t/m 8 jaar lest altijd met 8-10 deelnemers in een groep op 1 baan. De jeugd t/m 12 jaar en t/m 17 jaar kan kiezen uit lessen met 4 (1 baan) of 8-10 deelnemers (2 banen). Bij een groep met 4 deelnemers is het lesgeld het dubbele van het normale lesgeld. Het lessen in een groep van 4 is wel onder voorbehoud van aanmeldingen en beschikbaarheid van banen.

Lidmaatschap

Lidmaatschap voor deze lessen is verplicht. Aanmelden kan via de site van TV Tie-Breakers. Zie: https://tiebreakers.planmysport.com/portal/page/pmsportal30/TVTieBreakers/Algemeen/Ledenadministratie/Aanmelden

Mocht het lidmaatschap voor 1 mei as niet in orde zijn gemaakt dan vervalt de subsidieregeling. Er zal dan € 125,00 extra in rekening worden gebracht boven op het lesgeld.

Selectietraining (2x per week trainen)

Voor alle leeftijdscategorieën komt er een selectiegroep. Er komt dus een groep voor t/m 8 jaar, voor t/m 10 jaar, voor t/m 12 jaar en voor t/m 16 jaar. Deze kinderen gaan 2x in de week trainen in groepsverband. Een deel van de trainingen wordt gesubsidieerd door de vereniging. De kinderen die hiervoor in aanmerking komen ontvangen een bericht. De vereniging wil hiermee de fanatiekere kinderen de mogelijkheid geven vaker (met elkaar) te komen trainen.

Voorkeursdagen en- tijden

Iedereen die zich inschrijft wordt gevraagd drie voorkeursdagen en -tijden door te geven. Mocht je met een vaste groep of heb je een vriendje/vriendinnetje met wie je graag samen wilt lessen geef dan aan wie de andere deelnemer(s) zijn. Let op! Ook de andere deelnemer(s) dienen zich in te schrijven en aan te geven met wie ze samen les willen. De jongste jeugd lest in principe om 16u00, de middelste jeugd om 17u00 en de oudste jeugd om 18u00.

Indeling

Gestreefd wordt om half maart de indeling te communiceren. Mochten er van onze kant vragen zijn over de aanmelding/indeling dan zal contact worden opgenomen. Uiteraard proberen we de groepen zo veel mogelijk op nivo/leeftijd in te delen en daarbij rekening houdend met het Tenniskids-systeem (rood, oranje & groen).

Aanmelden

Aanmelden kan door een email te sturen naar harold@cicgroup.nl

Competitietennis

Lessen is leuk, maar wedstrijden spelen is nog veel gaver! Voor alle leeftijden en niveaus biedt de Tennisbond KNLTB competitievormen aan. 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met de Jeugdcommissie van TV Tie-Breakers via jc@tiebreakers.nl

Vragen, opmerkingen of feedback?

Mocht je vragen, opmerkingen of feedback hebben over de tennislessen, dan kunt je altijd bellen, mailen of Whatsappen naar Harold Siekmann (harold@cicgroup.nl / 06-27097406) of Roderik Bratianu (roderik@cicgroup.nl / 06-42527372).

S P O N S O R S