TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > Algemeen > Ledenadministratie > Lidsoorten

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van Tie-Breakers betekent:
- het hele jaar door buiten tennissen op de12 gravelbanen. Het speeljaar is van 1 januari t/m 31 december.
- contributie jeugdspelers is afhankelijk van leeftijd: 6 t/m 8 jaar, 9 t/m 12 jaar, 13 t/m 17 jaar
- vanaf het jaar waarin je 18 wordt, ben je seniorspeler
- lessen en selectietrainingen kunnen het hele jaar door, op elk niveau gevolgd worden, tegen verschillende tarieven

Slapend lidmaatschap

Mocht je vanwege een blessure, zwangerschap, verblijf in het buitenland of een andere reden 1 of 2 jaar niet kunnen tennissen, dan is er de mogelijkheid om het lidmaatschap tijdelijk te bevriezen door middel van een "slapend lidmaatschap".
Voor een klein bedrag per jaar (zie contributie) blijf je dan lid van de vereniging én van de KNLTB, maar je hebt geen speelrechten en geen bardienstverplichting. 
Leden die gebruik willen maken van deze regeling dienen dit voor 1 november kenbaar te maken bij de ledenadministratie. Ook als je het seizoen erna weer normaal lid wilt zijn, dien je dit voor 1 november kenbaar te maken bij de ledenadministratie.

Contributie

Klik op de koppeling voor een overzicht.

Wachtlijst senioren

Op dit moment is er een wachtlijst voor seniorleden. De wachttijd is afhankelijk van het moment van inschrijving en is momenteel ca 3 jaar. Vanwege de ruime wachtlijst zitten wij helaas al vol t/m 2020. Ook voor 2021 gaat het al hard. We sturen in november een bevestiging aan diegenen die vanuit de wachtlijst het jaar erna lid kunnen worden.

Kosten plaatsing wachtlijst

Plaatsing op de wachtlijst vindt plaats na ontvangst van het inschrijfformulier en een geldige pasfoto conform de specificaties op het inschrijfformulier. De kosten voor plaatsing op de wachtlijst zijn 25 euro. Het bedrag wordt per automatische incasso geïnd. Bij aanvaarding van het lidmaatschap vervalt het verschuldigde entreegeld (25 euro). Het wachtgeld wordt niet teruggestort, mocht je van gedachten veranderen.

Aanmelden

Klik op de koppeling voor de pagina voor online aanmelden.

Mutaties

Na aanmelding krijg je een persoonlijke gebruikersnaam / toegangscode voor deze website. Na inloggen kan je via menu Privé naar map Persoonlijk. Daar kan je zonodig je persoonlijke gegevens up-to-date houden. Zorg er in elk geval voor dat het e-mailadres altijd juist is.

Afmelden

Klik op de koppeling voor informatie over het afmelden.

S P O N S O R S