TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > Algemeen > De commissies

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Bestuur en commissies

Bestuur en commissies

Bestuur

Theo Schoof Voorzitter MAIL
Lidy van Sunder Secretaris MAIL
Erik Dooyeweerd Penningmeester MAIL
Romke Spierdijk Algemene zaken MAIL
Wouter Wester Algemene zaken MAIL

Clubmanager

Robbert Schmidt Verenigings Manager MAIL

Administratie

Mirelle Bergenhenegouwen Ledenadministratie MAIL
Sabina Gazic Ledenadministratie MAIL
Erik Dooyeweerd Penningmeester MAIL
Rutger Schoute Algemene zaken MAIL
John van Sliedregt FinanciŽle administratie MAIL

Vertrouwenspersoon

Vera Deltenre   MAIL

Contactpersoon leveranciers

Robbert Schmidt Verenigings Manager MAIL

Groundsman

Hans Krabben Groundsman  

Baancommissie

Mehmet Bilgen Contactpersoon MAIL
Nick Canoy   MAIL
Samer Dabous   MAIL

Nieuwe Leden commissie

Vera Deltenre Contactpersoon MAIL
Catharina Klandermans   MAIL
Gerda Veen-Van Bokhorst   MAIL

Technische commissie

Rob Hulst Voorzitter MAIL
Anne Eskes   MAIL
Anneloes Muuse   MAIL
Jeldou Jansma   MAIL
Liesbeth Bijvoet   MAIL
Miek Greebe   MAIL
Irlen Janssen   MAIL
Stefan Malovic   MAIL
Gerrit-Paul Verdoes   MAIL
Peter van Renesse van Duivenbode   MAIL

Open Toernooi commissie

Rozan van der Veen Voorzitter MAIL
Femke Vogt   MAIL
Peter van Renesse van Duivenbode Toernooi wedstrijdleider MAIL
Irene Kuiper   MAIL
Jacqueline Heinerman   MAIL
Thijs van Bemmel   MAIL
Frank Jan Mutsters   MAIL
Rixt de Jong   MAIL

Commissie Recreatief Tennis

Toke Sibbel Voorzitter MAIL
Ina Boerema   MAIL
Lia Sibbel   MAIL
Wil Visser   MAIL
Philip Waanders   MAIL

Jeugdcommissie

Hans Hogenkamp Voorzitter MAIL
Karin Baars   MAIL
Marjolein Meester   MAIL
Soemitro Poerbodipoero   MAIL
Martijntje Stam   MAIL
Mei Lan Tan   MAIL
Dennis de Vreede   MAIL
Wanda Hoogerbrugge   MAIL

Jeugdraad

Wies Admiraal Contactpersoon MAIL
Bent van Brunschot   MAIL
Ella Dijkstra   MAIL
Thijs Hogenkamp   MAIL
Arie Ouwerkerk   MAIL
Quinten Snieders   MAIL
Rozan van der Veen Begeleider MAIL
Mei Lan Tan Jeugdcommissie MAIL

Recreanten competitie

Martijn Klaver Contactpersoon MAIL
Ben Stroeve   MAIL
Karien Kooiman   MAIL
Bauke Rosenthal   MAIL
Annemiek Rollman   MAIL

Trainers

Harold Siekmann Training jeugd en senioren MAIL

Tennisreis Commissie

Irene Brouwer Contactpersoon MAIL
Erik Plass   MAIL

Communicatie commissie

Stella Reydon Voorzitter MAIL
Alice de Bruin   MAIL
Eveline Koekkoek   MAIL

Feestcommissie

Emma van Bodegraven Contactpersoon MAIL
Maaike Vallenduuk   MAIL
Astrid Kosters   MAIL
Karien Kooiman   MAIL
Anna Veltkamp   MAIL
Maarten Mus   MAIL
Justin Stortelers   MAIL

Web Master

Eveline Koekkoek Webmaster MAIL

Tuincommissie

Robert Hubers Contactpersoon MAIL
Tess Visser   MAIL
Marijke Kienstra Communicatie MAIL

Onderhoudscommissie

Gerard van Duijnhoven   MAIL
Arend van der Kolk   MAIL
Rob Megens   MAIL
Robbert Schmidt Contactpersoon MAIL

ICT commissie

Wouter Wester Contactpersoon MAIL
Sabina Gazic    
Jan Koomen    

Kook commissie

Ellen Nijssen# Contactpersoon MAIL
Madeleine Witmaar   MAIL
Anna Veltkamp   MAIL

Kascommissie

Rob Hulst Contactpersoon MAIL
Marcel van het Hof   MAIL

Sponsorcommissie

Erik Dooyeweerd Contactpersoon MAIL

Informatie over vacatures commissies

Onze prachtige tennisclub wordt op vrijwillige basis gerund door de leden en dat maakt Tie-Breakers, natuurlijk samen met zijn oergezellige sfeer, de mooiste club van het land. Maar daarvoor hebben we jou wel hard nodig! Er zijn momenteel veel vacatures gekomen in bestaande commissies, en daarnaast worden er nieuwe commissies opgezet waarvoor we op zoek zijn naar enthousiastelingen die iets willen betekenen voor de club. Hieronder staan de verschillende vacatures. Lees het rustig door en kijk waar jouw interesses liggen. Wil je je aanmelden of heb je eerst nog aanvullende vragen? Onder elke vacature staat het mailadres waar je naartoe kunt mailen. We kijken uit naar veel positieve reacties!

 

Jeugdraad

Bij Tie-Breakers is sinds 2002 een jeugdraad actief. Dat is bijzonder en dat vindt de KNLTB ook. Voor de tennisbond functioneert onze jeugdraad vaak als voorbeeld bij andere clubs, omdat het bij onze club gelukt is om er ook werkelijk continuïteit aan te geven.
De jeugdraad bestaat uit een aantal jeugdleden die activiteiten voor de jeugd organiseren, zoals het jaarlijkse open jeugdtoernooi en de jeugddag. Daarnaast helpen zij de jeugdcommissie tijdens het openingstoernooi en de jeugdclubkampioenschappen.
Het doel van de jeugdraad is de jeugd te betrekken en mee te laten denken bij de ontwikkelingen van de club. De raad wordt gecoacht door seniorleden. Met veel enthousiasme en plezier hoopt de jeugdraad nog vaak de jeugdactiviteiten zo goed mogelijk te laten verlopen. De jeugdraad bestaat op dit moment uit 1 begeleider en 4 enthousiaste jeugdleden. Daar kan er nog wel eentje bij, het liefst in de leeftijd van 16 tot 18 jaar? Ben jij dat? Stuur dan een mail naar de jeugdraad. Zij zijn te bereiken op e-mailadres jeugdraad@tiebreakers.nl

 

Kook Commissie

De kookcommissie activeert en coördineert leden om te koken op evenementen, zoals op de competitiedagen, de toss-avonden, de clubkampioenschappen etc. Naast het opzetten van een ‘kookpool’ worden er ook zo nu en dan zelf kookdiensten gedraaid. Daarnaast help je ook met de voorbereiding van menu en inkoop en plan je de vrijwilligers voor de kookdiensten. Gemiddeld zal je hier 1 uur per week mee bezig zijn, afhankelijk van opkomende evenementen. Momenteel bestaat de kookcommissie uit 3 leden : Madeleine, Ellen en Anna maar we zijn op zoek naar versterking!  Interesse? Mail naar: romke@tiebreakers.nl.

 

Bar Commissie

De barcommissie zal zich bezig houden met het invullen van lege bardiensten door mensen actief te benaderen. Verder zorgt de barcommissie ervoor dat er tijdens drukke evenementen, zoals het open toernooi, leden achter de bar staan die ervaring hebben met horeca. Ook geeft de barcommissie advies over assortiment. Gemiddeld zal je hier 1 uur per week mee bezig zijn, afhankelijk van opkomende evenementen. Interesse? Mail naar: romke@tiebreakers.nl.

 

Onderhouds Commissie

De onderhoudscommissie klust er op los! We zijn op zoek naar 2 extra commissieleden die overdag kunnen klussen en onze groundsman Hans kunnen ondersteunen bij werkzaamheden en leden kunnen begeleiden op klusdagen. Het gaat om gemiddeld 1 à 2 dagen in de maand. Interesse? Daarnaast zijn we op zoek naar klussers voor de onderhouds whatsapp group, die af en toe willen helpen, bij een klus in in deze whatapp groep wordt gezet door de onderhouds commissie. Mail naar: romke@tiebreakers.nl.

 

Sponsor Commissie

De sponsorcommissie haalt actief nieuwe sponsoren binnen en onderhoudt huidige sponsorcontracten. Als lid van de sponsorcommissie zal je gemiddeld 1 à 2 uur per week kwijt zijn aan het werven van nieuwe sponsoren, afhankelijk van belangrijke opkomende evenementen maar ook zijn er de nodige administratieve taken zoals het bijhouden van alle sponsorafspraken en de facturatie. Wie helpt de sponsorcommissie want zonder sponsors kunnen wij niet bestaan als vereniging? Mail naar: penningmeester@tiebreakers.nl.

 

Sport Impuls Commissie 

Leden die een plan willen schrijven voor subsidie, ter stimulering van de sport. Denk hier aan bijvoorbeeld een invalide toernooi in de hal in de zomer ( inkomsten huur en voor begeleiding) win/ win. Sport stimulering bij het tennismuurtje voor arme kinderen of gezinnen uit de buurt. ( kortom Club krijgt inkomsten voor organisatie van dergelijke activiteiten) WIN/WIN situatie voor de club en voor de deelnemers. Interesse? Mail naar: wouter@tiebreakers.nl.

 

Lustrumcommissie

Onze prachtige club wordt ouder en bereikt prachtige leeftijden! Zo zitten we inmiddels in het 21e levensjaar.  Het 25ste lustrumjaar komt al snel dichterbij en dan willen we het echt groots aanpakken: denk aan fotorapportages vanaf de oprichting van de club en het houden van interviews met ereleden, leden die bij de oprichting waren en leden die al jarenlang vrijwillig bezig zijn binnen de club. Daarnaast wordt er bij het 25-jarig bestaan een geheel lustrumprogramma gehouden waarbij het idee is dat er bij alle ‘reguliere’ activiteiten (denk aan competitie, clubkampioenschappen, open toernooi etc.) iets extra’s wordt georganiseerd ter viering van het 25-jarig bestaan. Voor de lustrumcommissie zijn we op zoek naar leden die de club goed en al voor langere tijd kennen en die het leuk vinden om creatief aan de slag te gaan met het 20-jarig lustrumfeest en het samenstellen van een lustrum jaarprogramma voor het 25-jarig bestaan. In de aanloop naar het lustrum zal je gemiddeld 1 uur per 2 weken bezig zijn, met een piek van gemiddeld 2 uur per week vlak voordat het lustrumprogramma begint. Interesse? Mail naar: voorzitter@tiebreakers.nl.

 

Meer vragen? Mail naar onze clubmanager Robbert Schmidt (robbert@tiebreakers.nl) of bel 0628 395 737

S P O N S O R S