TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > Algemeen > De vereniging

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

De vereniging

Tennisvereniging Tie-Breakers is in 1995 opgericht aan de Valentijnkade 132 in Amsterdam-Oost. Op deze unieke locatie naast het Flevopark en aan het Nieuwe Diep liggen 12 verlichte buitenbanen (gravel) en een hal met 3 binnenbanen (tapijt).
Er kan het hele jaar door getennist worden op de buitenbanen. 
Tie-Breakers richt zich zowel op prestatie- als recreatietennis. Het prestatietennis krijgt inhoud via trainingen, competitie en het deelnemen aan toernooien. Daarnaast heeft de vereniging een drukbezocht eigen Open Toernooi: het Grolsch Open Tie-Breakers Toernooi.
Voor recreanten zijn er lessen voor beginners en gevorderden, een maandagavond- en dinsdagochtendtoss, de zomerrecreanten competitie en diverse onderlinge toernooien.
Naast bovengenoemde activiteiten is er ruime gelegenheid om vrij te spelen.

Sinds de zomer van 2016 draagt Tie-Breakers bij aan duurzaamheid door 520 zonnepanelen die op het dak van de hal zijn geplaatst.

Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

De tennisbond verplicht tegenwoordig elke club tot het opstellen van regels om grensoverschrijdend gedrag te voorkomen. Die regels gelden voor iedereen: alle leden (senioren en junioren), medewerkers, vrijwilligers, trainers en andere externe partijen. Een vertrouwenspersoon kan bij lastige kwesties (denk bijvoorbeeld aan pesten, agressief gedrag of seksuele intimidatie – iets wat zowel bij jeugdspelers als bij volwassenen kan voorkomen) een belangrijke rol spelen. Het bestuur heeft Vera Deltenre bereid gevonden om die rol op zich te nemen. Vera is lang werkzaam geweest als HR-adviseur en is gewend om te gaan met vertrouwelijke informatie. Zij is te bereiken via vdeltenre@gmail.com of vera@tiebreakers.nl.

Gedragsregels en veilig tennis

Tie-Breakers voert een preventief beleid om grensoverschrijdend gedrag te voorkomen. Lees er hier meer over.

Statuten en huishoudelijk reglement zijn alleen in te zien door leden

S P O N S O R S