TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > Algemeen > Baanhuur > Buitenbanen winter

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Onze BUITENBANEN in de winter

Winterkaarten

Wij verkopen winterpassen alleen on-line. Heb je een KNLTB-pas van de vereniging waar je 's zomers speelt? Dan kan je met die pas met ons elektronisch afhangsysteem onze buitenbanen afhangen. Wel eerst aanmelden via de link rechts op deze pagina. Heb je géén KNLTB-pas, dan krijg je een speciale winterpas. Mail hiervoor eerst webmaster@tiebreakers.nl om dit nummer te verkrijgen.

WINTERKAART - Voorwaarden

Algemeen

1. Met een lidmaatschap van T.V. Tie-Breakers kun je het hele jaar door buiten tennissen op onze gravelbanen. Voor niet-leden is het mogelijk een winterkaart te kopen.

2. De winterkaart geeft speelrecht op de daartoe aangewezen buitenbanen vanaf 1 oktober 2018 tot en met 31 maart 2019 tussen 09.00-23.00 uur.
De KNLTB-pas van niet-leden kan worden geactiveerd als winterkaart. De kosten van de winterkaart zijn:

                  Senioren (vanaf 18 jaar) met KNLTB-nummer       € 85,-
                  Senioren (vanaf 18 jaar) zonder KNLTB-nummer  € 95,-
                  Jeugd (tot 18 jaar) met KNLTB-nummer                 € 45,-
                  Jeugd (tot 18 jaar) zonder KNLTB-nummer            € 55,-

Automatische incasso en inlevering van een pasfoto zijn verplicht. De bijdrage van € 10,- voor degenen zonder KNLTB-nummer is eenmalig voor het aanmaken van een nieuwe kaart. Deze kaart kan de volgende winterseizoenen opnieuw worden gebruikt na betaling van de dan geldende winterbijdrage.

3. De winterkaart kan alleen via onze website worden gekocht. Zie rechts op deze webpagina.

4. De winterkaart is persoonsgebonden en mag alleen worden gebruikt door de desbetreffende pashouder.

Het is niet toegestaan dat houders van een winterkaart professioneel tennisonderricht (laten) verzorgen, tenzij het bestuur van T.V. Tie-Breakers hiervoor toestemming heeft verleend.

6. Houders van een winterkaart kunnen gebruikmaken van de beschikbare faciliteiten in het clubhuis van de vereniging.

7. Winterkaarthouders kunnen een ander introduceren onder dezelfde voorwaarden als de leden van T.V. Tie-Breakers dat wil zeggen :

- onbeperkt introduceren maar maximaal één introducé per keer

- kosten van € 7,50 per keer ongeacht de speelduur

- introduceren is niet mogelijk op dagen met georganiseerde activiteiten

8. De buitenbanen zijn per winterseizoen gemiddeld 6 weken niet bespeelbaar in verband met slechte weersomstandigheden zoals vorst, sneeuw etc. Er is geen kostenreductie als de banen wegens weersomstandigheden niet bespeelbaar zijn.

9. Winterkaarthouders kunnen niet deelnemen aan toernooien.

10. Winterkaarthouders kunnen zich onder bepaalde voorwaarden inschrijven voor tennislessen. Neem daarvoor contact op met tennisschool CiC.

 

Speelrecht

Indien onderstaande omstandigheden zich voordoen kan het speelrecht worden opgeschort, beperkt of niet toegestaan worden. Hiervoor is geen restitutie mogelijk.

1. Indien - naar het oordeel van de groundsman en/of een bestuurslid dan wel een door het bestuur daartoe gemachtigde persoon – het vanwege weersomstandigheden (o.a. vorst in de grond of na regen) schadelijk is voor de tennisbaan (speelrecht opgeschort);

2. Indien - naar het oordeel van de groundsman en/of een bestuurslid dan wel een door het bestuur daartoe gemachtigde persoon - de speler niet over het voor de baan geschikte schoeisel beschikt (tennissen niet toegestaan);

3. Indien T.V. Tie-Breakers activiteiten organiseert waarvoor de buitenbanen worden gebruikt (speelrecht beperkt). Zie voor reeds bekende data de website van de Tennisvereniging Tie-Breakers, onder Nieuws, onder Jaarkalender;

4. Op georganiseerde toss avonden (in de regel op maandag in de maand oktober van 19.00 – 22.00) kan het voorkomen dat er geen banen beschikbaar zijn voor vrij spelen. De winterkaarthouders kunnen dan deelnemen aan de toss. 

5. Indien men zijn/haar winterpas is vergeten, dan heeft men geen speelrecht. Er zijn geen reservepassen aanwezig en/of er kunnen geen dag-passen worden gekocht.

Binnenbaan huren tegen gereduceerd tarief

*** TARIEVEN BINNENBANEN 1 oktober tot 1 april ***

09.00 uur – 18.00 uur € 25,-- per uur  voor leden en niet-leden * zie hieronder

09.00 uur – 18.00 uur € 17,50 per uur voor jeugdleden van de Tie-Breakers

18.00 uur -  24.00 uur € 27,50 per uur voor iedereen 
 
* overdag tot 17.00 uur kan een reductie van € 5,--  op de baanhuur van € 25,-- worden verleend aan leden en winterkaarthouders. Echter alleen als spelen op de buitenbanen niet mogelijk of niet toegestaan is (vorst, regen, onderhoud banen etc.). Zie de verdere voorwaarden voor reductie hieronder 

SPELREGELS

1. Het van tevoren reserveren van een binnenbaan tegen gereduceerd tarief is niet mogelijk. Een winterkaarthouder moet dus altijd ter plekke aanwezig zijn en als blijkt dat er dat uur zich geen huurder heeft gemeld of nog zal melden, mag men de binnenbaan tegen gereduceerd tarief per uur huren. Verhuur altijd op het hele uur.

2. Belangrijke voorwaarde bij het betreden van de hal is dat men schone binnentennisschoenen draagt. Tennisschoenen met donkere zool zijn niet toegestaan.

WINTERKAART 2018-2019 - Aanvragen

VOLWASSENEN (vanaf 18 jaar)

  • Geboren in 2000 of eerder
  • Aanmelden? KLIK HIER
  • Als je geen KNLTB lid maar reeds een winterpas van ons hebt kun je aanmelden met de nummer van de pas. Dan geld de incasso bijdrag EUR 85. Als je ten eerste keer bij ons in de winter speelt betaal je EUR 85 plus eenmalig EUR 10 voor de winterpas. Uit technische redenen staat deze bijdrag van EUR 95 niet in de aanmeldingsformulier. De pas is in volgende winterseizoenen geldig mits je je weer aanmeldt en de bijdrag voor die seizoen betaald.
  • Als je geen KNLTB lid bent stuur een mail naar webmaster@tiebreakers.nl en wij sturen een nummer die je in het inschrijfformulier kunt gebruiken.
  • Je pas wordt geldig op 1 oktober, of voor als je daarna anmeldt, 48 uur na het succesvol inleveren van het inschrijfformulier en het toesturen van je pasfoto.

JEUGD (t/m 17 jaar)

  • Geboren 2001 of recenter
  • Aanmelden? KLIK HIER
  • Let op: Ben je géén KNLTB lid? Mail dan eerst webmaster@tiebreakers.nl en wij mailen je een "bondsnummer" om op het inschrijfformulier in te vullen.
  • Je pas wordt geldig 48 uur na het succesvol inleveren van het inschrijfformulier en het toesturen van je pasfoto.

Let op de pasfoto

Als winterkaarthouder kunt u op het park de banen vastleggen met ons afhangsysteem. Om zeker te stellen dat u de houder van de kaart bent, is het noodzakelijk om uw pasfoto vast te leggen in de administratie. Die pasfoto mailt u naar webmaster@tiebreakers.nl. Let op: zonder een pasfoto kunnen we de inschrijving niet activeren en sta je niet als winterlid vermeld!

S P O N S O R S