TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers
TV Tie-Breakers > ALV

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Notulen en jaarverslagen

Agenda Algemene Ledenvergadering .pdf

notulen ALV 20 maart 2018.pdf

Lid van Verdienste en Vrijwilliger(s) van het jaar 

Voorzitter Theo Schoof sloot de ALV van 20 maart 2018 feestelijk af met het bekendmaken van de benoeming van een nieuw Lid van Verdienste (Stella Reydon) en van de Vrijwilligers van het Jaar (de zussen Toke en Lia Sibbel). Mocht je de ALV gemist hebben, lees dan hier waarom het bestuur Toke, Lia en Stella in het zonnetje zet.

 

Stella Reydon benoemd tot Lid van Verdienste van de T.V. Tie-Breakers
Stella is lid van onze club sinds 1998 en met een korte onderbreking sinds 2003 zeer actief in verschillende rollen en functies. Zij heeft meerdere jaren deel uitgemaakt van de Jeugdcommissie en het Bestuur. De meeste van ons kennen Stella de laatste tijd vooral als spil van de communicatiecommissie.
In alles wat Stella voor de vereniging doet laat zij een kenmerkend enthousiasme zien, is zij fanatiek op de inhoud en zeer betrokken bij alles en iedereen. Als speler op de baan of als vrijwilliger achter de bar is Stella de ideale, goedgemutste ambassadeur van Tie-Breakers. Tegelijk omarmt Stella de no-nonsense bij alles wat zij doet: we zijn vooral een tennisclub, niet meer, niet minder. Laten we het vooral goed hebben met elkaar!
Stella is gewoon een actief en bijzonder lid, met een groot hart voor de vereniging die wij willen zijn. Zonder meer een Lid van Verdienste! Stella, gefeliciteerd, en heel veel dank!

 

Vrijwilligers van het jaar: Lia Sibbel en Toke Sibbel
Het bestuur heeft dit jaar Lia en Toke Sibbel gezamenlijk voorgedragen als vrijwilligers van het jaar 2017. Tijdens de ALV werd dit unaniem bevestigd!
Lia en Toke zijn al jaren de vaste gezichten van onze Commissie Recreatief Tennis (CRET). Zij vertegenwoordigen hiermee een grote en belangrijke groep binnen onze vereniging. De CRET functioneert als vanzelfsprekend; het is een goed gesmeerde machine die zorg draagt voor het openingstoernooi, de toss-avonden, najaarstoernooi, oliebollentoernooi en nog tal van activiteiten voor alle Tie-Breakers ongeacht status of ranking.
Tie-Breakers wil een vereniging zijn van en voor de leden. Inzet van leden is onmisbaar en essentieel voor het functioneren van de club. Veel leden zijn actief, in commissies, of zo maar op momenten dat er veel te doen is. De CRET is één van de centrale commissies en geeft al jarenlang vorm aan de waarden van de vereniging. Lia en Toke zijn vrijwilliger van het jaar; met hen wordt de hele CRET goed in het zonnetje gezet. Terecht: geruisloos van onschatbare waarde voor de club. Dank voor zo veel inzet. Een topprestatie!

LET OP: Notulen en jaarverslagen zijn alleen in te zien door leden

Wanneer je als lid inlogt op de site, verschijnen de vertrouwelijke documenten.

Voorgaande jaren

S P O N S O R S