TV Tie-Breakers
Tennisvereniging Tie-Breakers

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Delen

Welkom bij Tennisvereniging Tie-Breakers

Tennisvereniging Tie-Breakers is een bloeiende vereniging met bijna 1400 leden, die in 1995 is opgericht naast het Flevopark. Op deze bijzondere locatie liggen 12 buitenbanen (gravel) - met verlichting - en een hal met 3 binnenbanen (tapijt). Ons adres: Valentijnkade 132, 1095KH Amsterdam, telefoon clubhuis: 020 - 668 37 84. (Luchtfoto's op deze site: Paul Deelman).

Clubmanager Robbert Schmidt  Mail robbert@tiebreakers.nl Mobiel 06 54 36 00 00 (op werkdagen tussen 8.00-14.00 uur of als noodnummer bij calamiteiten tennispark)

Route naar Tie-Breakers: deels eenrichtingsverkeer

Kom je met de auto naar Tie-Breakers? Bij wijze van proef is het stuk Molukkenstraat tot Kramatweg (daar waar de bebouwing stopt) eenrichtingsverkeer. Op de heenweg neem je voortaan de Sumatrastraat, aan het eind rechts op de Kramatweg, dan linksaf weer de Valentijnkade op.

LAATSTE NIEUWS

Wintercompetitie in de HAL 2018-2019

Sorry, maar we zitten VOL

Nieuws van 29 august

Word jij de nieuwe winterhalkampioen 2019? Schrijf je nu in voor de gezellige Wintercompetitie in de HAL van Tie-Breakers.

>> Lees verder...

Waarom geen frisje of 0.0%?

Nieuws van 24 august

Vanaf maandag 27 augustus, bij de start van de Open Tie-Breakers Jeugdtoernooi, wordt er onder het motto "Helder. Tie-Breakers" campagne gevoerd in de kantine en op het terras.

De campagne, met opvallende posters (zie hieronder - klik erop voor een grote versie), tafeldisplays, speciale 0.0% glazen en kleurrijke t-shirts voor het barpersoneel, is alleen zichtbaar op dagen en tijden dat er veel jeugd is. 

Op die momenten worden aanwezige senioren, ouders en bezoekers 18+ uitgedaagd het goede voorbeeld te geven. Dat kan door in plaats van een gewoon biertje of een wijntje een frisje te nemen of een 0.% biertje te bestellen. De campagne loopt in ieder geval tot maart 2019.

Doe je ook mee? 

Bestuur TV Tie-Breakers

 

BINNENKORT BIJ TIE-BREAKERS

06 oct - 23 mar

Wintercompetitie in de HAL 2018-2019

PARK DASHBOARD

Het park is dagelijks open vanaf 09:00 uur. Baanetiquette : Hang altijd als eerste een lege baan af!

Banen bespeelbaar
Robbert Schmidt (wo 12 sep 11:26)

Winterkaarten

Wij verkopen winterpassen alleen on-line. Heb je een KNLTB-pas van de vereniging waar je 's zomers speelt? Dan kan je met die pas met ons elektronisch afhangsysteem onze buitenbanen afhangen. Wel eerst aanmelden via de link op deze pagina. Heb je géén KNLTB-pas, dan krijg je een speciale winterpas. Mail hiervoor eerst webmaster@tiebreakers.nl om dit nummer te verkrijgen. Voor meer informatie bezoek deze pagina.

Gebruiksaanwijzing website

Hier lees je wat er mogelijk is op de nieuwe website.

>> Lees verder...

S P O N S O R S